http ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ: Πένθος για τον θάνατο του Γρηγόρη Χατζατίδη
Thursday, 10 December 2020 21:18

ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ: Πένθος για τον θάνατο του Γρηγόρη Χατζατίδη

Η οικογένεια της ΑΕΚ Καβάλας έχασε ένα μέλος της, τον πρώην προπονητή της, Γρηγόρη Χατζατίδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η οικογένεια της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ εκφράζει  τα θερμά της  συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός δικού μας ανθρώπου του ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΑΤΙΔΗΣ, για το χαμό του πατέρα του, Γρηγόρη Χατζατίδη.

Ο εκλιπών είχε μεγάλη, ανιδιοτελής και πολυετή προσφορά στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο ως προπονητής και της ομάδας μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Γρηγόρης Χατζατίδης προσέφερε τις υπηρεσίες του και στο Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. όσον αφορά στον θάνατο του: «Μια εμβληματική μορφή της ιστορίας του συλλόγου μας τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής ο Γρηγόρης Χατζατίδης έφυγε σήμερα από τη ζωή. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του».

Αξίζει να σημειώσουμε, επίσης, πως ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας και μάλιστα τιμήθηκε για την προσφορά του στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου.

Συλλυπητήρια της ΕΠΣ Καβάλας

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Γρηγόρη Χατζατίδη, πρώην προπονητή της Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ και του ΝΑΖΙΑΝΖΟΥ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ.

Ο Γρηγόρης Χατζατίδης αποτέλεσε μία εμβληματική παρουσία στους πάγκους των ομάδων που υπήρξε προπονητής και η προσφορά του στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο ήταν άκρως σημαντική.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του".

Τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας και αυτά του στέρησαν την χαρά του να βρίσκεται στο γήπεδο.

Καλό παράδεισο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

*Φωτογραφία αρχείου: Λάσκαρης Τσούτσας

Read 697 times Last modified on Friday, 11 December 2020 12:54