http ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Η Επιτροπή Διαιτησίας ξεκινά ηλεκτρονικά μαθήματα ποδοσφαίρου
Wednesday, 01 April 2020 16:11

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Η Επιτροπή Διαιτησίας ξεκινά ηλεκτρονικά μαθήματα ποδοσφαίρου

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις ομάδες της και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Έτσι, «Μένουμε Σπίτι» και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, γιατί μόνον έτσι θα επιστρέψουμε δριμύτεροι στα γήπεδα, είτε στο χορτάρι είτε στις κερκίδες. «Μένουμε Σπίτι» και κάνουμε δημιουργικά πράγματα, πράγματα ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά.  

Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας σκέφτηκε τρόπους για να κάνει το  σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» πιο ενδιαφέρον. Και μετά από πολύ σκέψη, κατέληξε! Τι ενώνει όλους τους συντελεστές του ποδοσφαίρου, φιλάθλους, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές πέρα από την αγάπη για το Ποδόσφαιρο;  Οι Κανόνες του Ποδοσφαίρου.  Έτσι όλοι μαζί θα μελετήσουμε. Μην τρομάζετε, δεν θα βάζουμε τεστ, ούτε θα μοιράζουμε άριστα και μπράβο, ούτε και μηδενικά.΄

Θέμα; Μελέτη των  Κανόνων Αγώνων Ποδοσφαίρου 2019-2020 ή -Αγγλιστί- Law of the Game 2019-2020.

Ο τρόπος; Απλός και Ευχάριστος. Με έγγραφα PDF και Video μέσα από το επίσημο κανάλι της ΕΠΣ Καβάλας στο YouTube  (https://www.youtube.com/channel/UCfA1PgY1G4c5Bmyj2o6oMqQ/videos ).

Η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει με τα εβδομαδιαία μαθήματα που διδάσκουμε και διδασκόμαστε στις Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις διαιτητών  (ω, ναι υπάρχουν και αυτές στη ζωή τους), τα οποία είναι εξειδικευμένα (γιατί όχι, να αποτελέσει το επόμενο επίπεδο διδασκαλίας), αλλά την διδακτέα ύλη των Εισαγωγικών Σχολών Διαιτησίας που αποστέλλει η Ακαδημία Διαιτησίας της ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Είχαμε κάνει ήδη την πρώτη μας συνάντηση με τους μαθητές της Νέας μας Σχολής Διαιτησίας στην ΕΠΣ, αλλά όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο… κορονοϊός τα βλέπει και γελά. 

Μήνυμα;;;

Λάβετε, λοιπόν, θέσεις, δυναμώστε τον ήχο και πάμε μαζί να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τους κανόνες του Βασιλιά των σπορ. Οι συναντήσεις θα είναι συχνές, 17 είναι οι κανόνες, με την ευχή όλων μας να τελειώσει όλο αυτό που βιώνουμε το συντομότερο δυνατόν και με υπόσχεση από όλους εμάς πως όσα διδαχθούμε εδώ μέσα θα τα εφαρμόζουμε ακόμα καλύτερα στα γήπεδα.

Τα ηλεκτρονικά μαθήματα θα βρίσκονται στην καρτέλα «ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ» - «ΕΓΓΡΑΦΑ». Ήδη το πρώτο e-μάθημα είναι διαθέσιμο στην σχετική καρτέλα (http://www.epskavalas.gr/diaitisia/eggrafa). Τα τηλέφωνά μας παραμένουν ανοικτά για οτιδήποτε χρειαστείτε.   Κρατείστε σημειώσεις και… εδώ είμαστε!

Ποιοι είναι οι… δράστες της προσπάθειας αυτής;

Είμαστε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, ο Βασίλης Κυριακούδης (Πρόεδρος), ο Γιώργος Μπέης (Αναπληρωτής Πρόεδρος & Υπεύθυνος Εκπαίδευσης) και ο Γιάννης Κούτλας (Μέλος), με τη βοήθεια και συμμετοχή του Αχιλλέα Τσακαλίδη (Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Γραμματειακής Υποστήριξης) και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Read 865 times Last modified on Wednesday, 01 April 2020 16:13

Articles by Author

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
eXTReMe Tracker