http ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ: Στις 12/5 η γενική συνέλευση, συγχαρητήρια στη Δόξα Θεολόγου
Tuesday, 07 May 2019 07:26

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ: Στις 12/5 η γενική συνέλευση, συγχαρητήρια στη Δόξα Θεολόγου

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε ένα από τα τελευταία συμβούλια της διοίκησης του Α.Μ.Σ Κεραυνού Καλλιράχης για το έτος 2018-19! Συζητήθηκαν πολλά θέματα ενώπιον φιλάθλων και της διοίκησης και επίσης έθεσε την οικειοθελή του παραίτηση ο κ. Ρήγας από την θέση του προέδρου (κάτι που ήταν γνωστό εδώ και λίγο καιρό) λόγω εργασιακών υποχρεώσεων!

Το εναπομείναν συμβούλιο ευχαριστεί τον κ.Ρήγα για την συνδρομή του στα δρώμενα της ομάδας όλο αυτό το διάστημα, του δίνει "ανοιχτή" θέση μόνιμου φιλάθλου και μέλους της ομάδας αν το επιθυμεί και του εύχεται καλή συνέχεια!

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να συγκληθεί γενική συνέλευση προς ανάδειξη του συμβουλίου που θα "τρέξει" την ομάδα για την σεζόν 2019-20!Προσκαλείται λοιπόν όλο το φίλαθλο και μη κοινό της Καλλιράχης και όπου χτυπάει η καρδιά του Κεραυνού να παρευρεθεί την Κυριακή 12 Μάη, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου για να συζητηθούν θέματα του συλλόγου, να ενημερωθούν οι παρόντες για τον ισολογισμό της χρονιάς που πέρασε και για να καταρτιστεί ει δυνατό την ίδια μέρα το νέο συμβούλιο της ομάδας!

Κάθε κάτοικος ή φίλαθλος έχει δικαίωμα αν το επιθυμεί να παρευρεθεί! ΣΥΛΛΟΓΟΣ είναι μια συσπείρωση ατόμων για να κρατήσουν ζωντανή μια ιδέα! Κανένας σύλλογος δεν ανθίζει με ένα και δύο μέλη, απλά αναπνέει!

Υ.Γ . Ο Α.Μ.Σ Κεραυνός Καλλιράχης ευχαριστεί εκ των προτέρων τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Η Μεταμόρφωση" για την παραχώρηση της αίθουσας και υπενθυμίζει και παροτρύνει όσους το επιθυμούν να παραστούν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα λάβει χώρα στη κοινότητα του Σωτήρος 9.00-13.00 επίσης Κυριακή 12 του Μάη που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Συγχαρητήρια στην Δόξα Θεολόγου για την άνοδο

Ο Α.Μ.Σ Κεραυνός Καλλιράχης- αν και καθυστερημένα -εύχεται σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό Χριστός Ανέστη! Εκφράζει επίσης τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας Θεολόγου/Ποτού για την άνοδο της για πρώτη φορά στην ιστορία στην Γ΄ Εθνική κατηγορία! Η άνοδος της Δόξας είναι σημαντική για όλους τους συλλόγους του νησιού γιατί αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση ότι στο μικρό νησί της Θάσου το ποδόσφαιρο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες που υπάγονται στη "στεριά" και θα ήταν ευχής έργο η επιτυχία της Δόξας να αποτελέσει παράδειγμα και ταυτοχρόνως κίνητρο για να επαναληφθεί η επιτυχία στο μέλλον και από άλλους συλλόγους του νησιού!

Read 951 times Last modified on Tuesday, 07 May 2019 07:28

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker