http ΕΠΣΚ: Ο Κεραυνός Ελευθερών κατέκτησε το Κύπελλο 3ου ομίλου
Saturday, 06 April 2019 14:55

ΕΠΣΚ: Ο Κεραυνός Ελευθερών κατέκτησε το Κύπελλο 3ου ομίλου

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Κεραυνός Ελευθερών κέρδισε με 2-0 τον Α.Ο. Ελαιοχωρίου στον τελικό του Κυπέλλου 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 6/4 στο γήπεδο των Ελευθερών παρουσία πολλών φιλάθλων  των δύο ομάδων.  

Ο τελικός ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του νεαρού Παναγιώτη Ξανθόπουλου που πέθανε πριν δύο περίπου μήνες σε τροχαίο δυστύχημα και μάλιστα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η ομάδα του Δ. Μουτάκη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με ωραία γυριστή κεφαλιά του Παπαντωνίου (1-0). Ο Α.Ο Ελαιοχωρίου μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, πίεσε, είχε δύο τρεις καλές στιγμές όμως μετά το 70 το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς κλασσικές ευκαιρίες. Στο 85 ωραία ατομική προσπάθεια του Δανιηλίδη και σουτ για το τελικό 2-0.

Πριν την σέντρα του αγώνα τιμήθηκαν ο Γιάννης Πακαταρίδης και ο Γιάννης Κατσικούλης για την προσφορά τους και στους δύο συλλόγους. Μάλιστα ο πρόεδρος του Κεραυνού Ελευθερών Οδυσσέας Ευδοκίου τους αποκάλεσε «διαμάντια του τοπικού ποδοσφαίρου». Τις δύο ομάδες συνόδεψαν στον αγωνιστικό χώρο παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Κεραυνού. 

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Παρασκευάς, Γιώργος Πριονίδης, Αχιλλέας Μέγας, Δημήτρης Ρουμελιώτης και Δημήτρης Ηλιάδης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Παναγιωτόπουλος αλλά και η αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών Ελένη Μπενή.
Τις απονομές έκαναν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αλλά και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Τα μετάλλια απένειμαν η Ελένη Μπενή και ο Δημήτρης Ρουμελιώτης. Τα μετάλλια στην διαιτητική τριπλέτα που αποτελούνταν από τους κ.κ. Κατσίνη, Θεοφανίδη και Σακάλογλου.

Συνθέσεις

ΑΟ Ελαιοχωρίου

Καρύδης, Βατζιόλης Μ., Πατέρας, Τάρης, Κιοσές, Velia, Ζωϊτόπουλος, Δανιηλίδης Κ., Θεοδοσιάδης, Καραγιαννούδης, Σταματάκης. Έπαιξαν αλλαγές οι Βατζιόλης Δ., Κουρτίδης, Πακαταρίδης,  

Κεραυνός Ελευθερών

Συκαδάς, Πέπα Ε., Αγγελίδης, Πατρίδας, Παπαντωνίου, Νέγκογλου, Τσοχαταρίδης, Δανιηλίδης Ι., Μυτιληναίος, Κωνσταντάρας, Κλωναρίδης. Αλλαγές έπαιξαν οι: Τσομπανίδης, Γοργίας, Λίκα και Τζιτζιός.

 

 

Read 1765 times Last modified on Saturday, 06 April 2019 17:50

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker