http Διάλεξη του Άγγελου Κυρανούδη για την διαχείριση συναισθημάτων των παιδιών στο ποδόσφαιρο
Wednesday, 20 February 2019 20:35

Διάλεξη του Άγγελου Κυρανούδη για την διαχείριση συναισθημάτων των παιδιών στο ποδόσφαιρο

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 3o Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης με την υποστήριξη του Δήμου Παγγαίου διοργάνωσε, το απόγευμα της Τετάρτης (20/2) στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης», διάλεξη με θέμα «Η διαχείριση των συναισθημάτων των παιδιών στο ποδόσφαιρο: Ο ρόλος του γονέα και του προπονητή».

Μια σημαντική εισήγηση του συνδημότη μας, Άγγελου Κυρανούδη, διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Προπονητή UEFA Pro και εκπαιδευτή προπονητών Ε.Π.Ο- UEFA καθώς και τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΟ Καβάλα. Μια διάλεξη δομημένη στην οποία η ανάλυση του θέματος έγινε με την χρήση παραδειγμάτων, βίντεο, δηλώσεων σπουδαίων προσωπικοτήτων από το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και εξιστόρηση γεγονότων από την προσωπική εμπειρία του ομιλητή. Μια εισήγηση που κέρδισε το ενδιαφέρον όλων αλλά και το θερμό χειροκρότημα στο φινάλε, μετά την ανάγνωση ενός άκρως συγκινητικού… γράμματος προς τους γονείς.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας  Γάκης, αρκετοί προπονητές, παιδιά της Ακαδημίας του Ορφέα και γονείς. Την εισαγωγή στην εκδήλωση έκανε ο διευθυντής του 3ου Δ.Σ. Ελευθερούπολης, Στέργιος Κεχαγιάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διοργανώσεων της «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2019» και ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, πρότεινε να επαναληφθεί σε άλλες περιοχές του δήμου και αν είναι εφικτό να κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή στα σχολεία και στις ακαδημίες του δήμου μας. Ένας μπούσουλας απαραίτητος για γονείς και προπονητές. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Αγ. Κυρανούδης έχει τρεις ακόμη ξεχωριστές προτάσεις να υποβάλλει προς το δήμο Παγγαίου για την πραγματοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής  Πόλης Αθλητισμού».

Read 1027 times Last modified on Wednesday, 20 February 2019 20:41

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker