http Γιώργος Ζούλης: «Δεν έχουμε το άγχος του πρωταθλητισμού»
Wednesday, 02 January 2019 14:38

Γιώργος Ζούλης: «Δεν έχουμε το άγχος του πρωταθλητισμού»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Δόξα Θεολόγου είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής Α΄ κατηγορίας κατέχοντας, μια στροφή πριν την λήξη του πρώτου γύρου, την 2η θέση στην κατάταξη. Ο Γιώργος Ζούλης, από τους βασικούς αμυντικούς και της φετινής προσπάθειας, μίλησε στο kavala-sports.gr  για την φετινή προσπάθεια στο σύλλογο της Θάσου.

Κάνοντας απολογισμό έργου ο έμπειρος άσος είπε: «Είναι θετική η μέχρι τώρα πορεία μας. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, που εξ αρχής ήταν η τετράδα. Η ομάδα έχει καλό κλίμα, η διοίκηση είναι στο πλευρό μας και λύνει κάθε πρόβλημα μας. Δεν έχουμε το άγχος του πρωταθλητισμού, όπως τα προηγούμενα χρόνια, παίζουμε χωρίς άγχος και γι΄ αυτό πιστεύω είμαστε και τόσο ψηλά στην κατάταξη».

Πρόσθεσε  δε τα εξής: «Έχουμε δυνατότητες ως ομάδα και αν είχαμε βάθος στον πάγκο θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη πιο μεγαλεπήβολα όνειρα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο και για μένα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, καμιά ομάδα δεν ξεχωρίζει όπως  γινόταν τα προηγούμενα χρόνια».

Πιστεύει πως ο Βρασίδας Ν. Περάμου είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην φετινή Α΄ κατηγορία, με βάσει τουλάχιστον όσα έχει δει μέχρι στιγμής. Για τον πρωτοπόρο Βύρωνα Καβάλας ανέφερε: «Έχει την τύχη με το μέρος του αφού πολλά παιχνίδια τα κέρδισε στο 1-0 αλλά παράλληλα είναι και ιδιαίτερα έμπειρο σύνολο που μπορεί να κάνει την διαφορά. Πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα πάρει τον τίτλο».

Ο  Γιώργος Ζούλης δεν θέλει να θυμάται το 0-0 στους Φιλίππους με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο όπου πιστεύει ότι η Δόξα Θεολόγου ήταν άτυχη αλλά και αδικήθηκε. Στέκεται και θυμάται τη νίκη, με 1-0, επί του Ορφέα Ελευθερούπολης σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της χρονιάς.

Δεν ήταν λίγες οι φορές φέτος που η Δόξα Θεολόγου εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία αγώνα. Ο Γιώργος Ζούλης σχολίασε σχετικά:  «Νομίζω ότι γίνονται αρκετά λάθη όμως χωρίς δόλο. Οι διαιτητές δεν έχουν εμπειρία και μοιραία κάποιες φορές πέφτουν σε παγίδες. Πιστεύω πως μπήκαν απότομα στα βαθιά, από τις χαμηλές κατηγορίες βρέθηκαν να σφυρίζουν στην Α΄ κατηγορία όπου χρειάζεται εμπειρία. Για παράδειγμα στο δικό μας παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ένας νεαρός διαιτητής που έβγαλε δύο κόκκινες. Θα μπορούσε να βγάλει κίτρινες και να μην έχει γκρίνιες. Στο παιχνίδι με τους Φιλίππους δεν μας έδωσαν πέναλτι που μετά το είδαν στο βίντεο και μας αναγνώρισαν το δίκαιο όμως ήταν αργά. Σε ένα παιχνίδι χρειάζεται από όλους προσοχή».

Ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Επίσης, η Δόξα Θεολόγου να πετύχει όλους τους στόχους της χρονιάς.

Read 1596 times Last modified on Wednesday, 02 January 2019 14:41

Articles by Author

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
eXTReMe Tracker