http Items filtered by date: Tuesday, 07 September 2021
Μετά από ντέρμπι η ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου στην Καρδίτσα από την τοπική ομάδα με 76-71.
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Σεπτεμβρίου 2021 έγιναν οι Πανελλήνιοι αγώνες σκοποβολής, του ολυμπιακού αγωνίσματος σκητ, στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Θεσσαλονίκης, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί και πάλι μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και ο Ιορδάνης Σερδερίδης, κάτοχος του WRC Trophy το 2017, δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του με ένα κορυφαίο Ford Fiesta WRC!

Δύο σημαντικές προσθήκες για τον Άρη Πηγών και μάλιστα αφορούν σε νεαρούς παίκτες!!

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναμέτρηση… «τελικός» για την Εθνική Ομάδα, αλλά και για τον προπονητή της, Τζον Φαν’τ Σχιπ, η αποψινή απέναντι στη Σουηδία στα προγνωστικά Τετάρτης. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους Έλληνες διεθνείς, καθώς θα κονταροχτυπηθούν κόντρα στους πολύ ποιοτικούς και τακτικά άρτια στημένους Σουηδούς, έχοντας παράλληλα και παραπάνω άγχος, μετά από δύο διαδοχικές αποτυχίες απέναντι σε Γεωργία και Κόσσοβο.

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες οι φιλοξενούμενοι, μεταξύ άλλων και το πρόσφατο 2-1 απέναντι στη Σουηδία και μάλιστα με ανατροπή. Σε τρομερή φόρμα ο επιθετικός Κουλουσέφσκι της Γιουβέντους, αλλά σημαντική η απουσία του μέσου Εκνταλ. Γενικώς εκτός ο σούπερ σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ξεχωρίζει επίσης ο στόπερ Λίντελοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο εξτρέμ Κλάεσον, που προσφάτως ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, όπως και ο φορ Ίσακ, που μεγαλούργησε στο Euro 2020.

Στο διά ταύτα. Δύσκολα θα αλλάξει το 3-5-2 για την Εθνική, η οποία με το ζόρι σκόραρε στο Κόσσοβο, αλλά από δική της δυσλειτουργία δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος. Αν μη τι άλλο φαβορί οι Σουηδοί, αλλά οι «ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2

Articles by Author

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
eXTReMe Tracker