http Items filtered by date: Friday, 29 January 2021

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης αποχαιρετά σε διάστημα λίγων ημερών και έναν ακόμη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, παράγοντα αλλά και φίλαθλο, τον Παντελή Μποσμπότη,  σε ηλικία 94 ετών.  Η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο fb αναφέρει τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα ανακοίνωση, αυτήν την φορά από τους ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής, κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και κατά του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Φέρει άτυπο τίτλο: «Ο κορονοϊός κολλάει μόνο στους «αδύναμους» του αθλητισμού;». Κάνουν λόγο για "διαχωρισμό, ρατσισμό και αδικία" και ζητούν από τους υπεύθυνους να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τους λοιμωξιολόγους. Υπόσχονται δε ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν αυτοί (οι ποδοσφαιριστές) αν όχι σήμερα θα είναι αύριο στην κάλπη.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά τον προπέρσινο, αργεντίνικο «εμφύλιο» και τον θρίαμβο της Ρίβερ Πλέιτ επί της Μπόκα, ήρθε η σειρά του βραζιλιάνικου τελικού στο Copa Libertadores, στη δεύτερη ανανεωμένη «έκδοση» της διοργάνωσης με μονό τελικό, σε ουδέτερο.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής (SL2-FL) απέστειλε  ανακοίνωση προς όλους τους φορείς του αθλητισμού μέσω της οποίας αναρωτιέται αν είναι τόσο επικίνδυνη η μπάλα στην Football League και δεν δύναται να δοθεί το «οκ» ούτε για ομαδικές προπονήσεις. Το «γιατί» μοιάζει βασανιστικό για τα μέλη πεντακοσίων και πλέον οικογενειών και αναζητεί επιτέλους μια απάντηση.  

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο φορές έχουμε πληρωθεί μέχρι στιγμής, ως στήλη, «οβεράκι» της Γκρόνινγκεν (με Βίλεμ και Τβέντε), σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« January 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker