http Ράλλυ: Τερμάτισε 4ος ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Φθινοπωρινό, υποσχέθηκε περισσότερη … «Ελλάδα»!!!!
Monday, 23 September 2019 09:41

Ράλλυ: Τερμάτισε 4ος ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο Φθινοπωρινό, υποσχέθηκε περισσότερη … «Ελλάδα»!!!!

Written by 

Στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης του Φθινοπωρινού Ράλλυ τερμάτισε ο Ιορδάνης Σερδερίδης.  Σε έναν αγώνα με ισχυρό ανταγωνισμό, που έκρινε μάλιστα τον πρωταθλητή Ελλάδος, ο έμπειρος καβαλιώτης οδηγός δεν κατάφερε για είκοσι δευτερόλεπτα να ανεβεί στο βάθρο των νικητών. 

«Διασκεδάσαμε σε ακόμη έναν αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, κάτι που από την αρχή ήταν ο μοναδικός μας στόχος. Οι ειδικές διαδρομές γύρω από την Ιτέα είναι φανταστικές και ο κόσμος που ανέβηκε στο βουνό ήταν αρκετός δήλωσε ο πρωταθλητής μας ο οποίος αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα με το Skoda Fabia R5 που οδηγούσε στο πρώτο πέρασμα από τις διαδρομές. 

«Στα τελειώματα της πρώτης κιόλας ειδική του αγώνα ο υπερτροφοδότης του αυτοκινήτου μας δεν λειτουργούσε σωστά κάτι που μας κόστισε περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα. Προσπαθήσαμε με το συνοδηγό μου Fred Miclotte να διορθώσουμε τη βλάβη πριν τη δεύτερη διαδρομή χωρίς επιτυχία. Σαν να μην έφτανε αυτό, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τον συμπλέκτη στη συνέχεια χάνοντας ακόμη ένα λεπτό και κάθε ελπίδα για το podium.», ήταν τα λόγια του Σερδερίδη. 

Παρόλα αυτά το πλήρωμα δεν έχασε το κέφι του και με «μάχιμο» πλέον αγωνιστικό μετά το service επιτέθηκε για να «μαζέψει» το χαμένο έδαφος: «Το υπόλοιπο του αγώνα πραγματικά το απολαύσαμε. Οδηγήσαμε σβέλτα σημειώνοντας χρόνους τριάδας με αποκορύφωμα την power stage του αγώνα την οποία ολοκληρώσαμε στη δεύτερη θέση. Το θετικό είναι ότι παρά την μεγάλη αποχή μας από τους αγώνες, ειδικά τους χωμάτινους, βελτιώσαμε κατά πολύ τις επιδόσεις μας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.», τόνισε ο Καβαλιώτης οδηγός. 

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Φθινοπωρινό Ράλλυ με μια υπόσχεση: «Ο ήλιος, η θάλασσα, η ελληνική φύση με γοητεύουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, τους ‘Ελληνες φίλους των αγώνων, τα ελληνικά βουνά! Θα ήθελα η παρουσία μου στην πατρίδα να είναι πιο συχνή και αν το επιτρέψουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα προσπαθήσω να συμμετάσχω σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ τη νέα χρονιά!»

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείχνετε. Ραντεβού του χρόνου! 

      Δελτίο Τύπου

Read 866 times Last modified on Monday, 23 September 2019 09:47

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker