http ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ανανεώσεων συνέχεια σε πολλά μέτωπα…
Monday, 13 June 2022 11:27

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ανανεώσεων συνέχεια σε πολλά μέτωπα…

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανανεώσεων συνέχεια είχαμε στα σωματεία της ΕΠΣ Καβάλας τις τελευταίες ώρες. Είναι ο Βρασίδας Ν. Περάμου, ο Μ.Α. Ορφανίου, ο Κεραυνός Ελευθερών, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ο Ατρόμητος Χαλκερού και η Ασπίδα Πολυστύλου. Αναλυτικά:

--Ο Βρασίδας Ν. Περάμου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Μίνγκα! Είναι, όπως δηλώνουν, πολυτέλεια για την ομάδα η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη, παράδειγμα προς μίμηση για μικρούς και μεγάλους, τόσο για την αγωνιστικότητα όσο και για τον χαρακτήρα του.

--Ο Μ.Α. Ορφανίου συνεχίζει τις ανανεώσεις και σειρά είχε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο 17χρονος έδειξε σε όλους γιατί είναι ικανός πέρσι στην Γ' Εθνική και φέτος πιο ώριμος και με όλες τις εμπειρίες που αποκόμισε είναι πιο έτοιμος και σίγουρα θα δώσει λύσεις στα σχέδια του προπονητή. Επίσης, παραμένει για άλλη μια χρονιά ο Παναγιώτης Αραμπατζής. Ήταν στην ομάδα όταν αυτή ανέβηκε στην Γ' Εθνική και συνεχίζει. 

--Μένει στον Ορφέα Ελευθερούπολης η «new generation». Συνεχίζουν στο ρόστερ για άλλη μια αγωνιστική περίοδο στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο Κώστας Τσολάρι, ο Παναγιώτης Κυριακού  και ο Σταύρος Καϊπης. Όπως ανακοινώθηκε αναμένεται να πάρουν προαγωγή και άλλα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

--Στον Κεραυνό Ελευθερών θα παραμείνει και την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Ότσος. Η συνεργασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν.

--Στον Ατρόμητο Χαλκερού θα παραμείνει για τη νέα χρονιά ο αρχηγός, Γιώργος Βορίδης. Παράλληλα, ανανέωσε και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Δ. Κουτίδης. Ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν για την επιστροφή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία και η διοίκηση έκανε το καλύτερο για να τους κρατήσει.

--Διπλή ανανέωση είχαμε και στην Ασπίδα Πολυστύλου. Δύο παιδιά της ομάδας και πολύ καλοί φίλοι θα φορέσουν για άλλη μια χρονιά την φανέλα του συλλόγου. Ο λόγος για τους μέσους Γιώργο Μουρουζίδη και Βασίλη Μπάσσια, όπου ο πρώτος με την τεχνική του κατάρτιση και εξαιρετική του πάσα βοηθάει στην προώθηση της μπάλας στην αντίπαλη περιοχή, ενώ ο δεύτερος με την μαχητικότητα του βοηθάει στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Read 789 times Last modified on Monday, 13 June 2022 16:54

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker