http Συλλυπητήρια από ΕΠΣ Καβάλας και συλλόγους για τον Μάνο
Wednesday, 29 April 2020 18:32

Συλλυπητήρια από ΕΠΣ Καβάλας και συλλόγους για τον Μάνο

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή και εκκολαπτόμενου προπονητή Μάνου Καζαντζόγλου.. Έτσι ξαφνικά, έτσι στο άσχετο....

Τώρα που τελείωνε η καραντίνα και θα μπορούσε να επιστρέψει στο γήπεδο.... Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ο ΑΣ Παγγαίο, η Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας, ο Βρασίδας Ν. Περάμου, ο Μ.Α. Ορφανίου, ο Ατρόμητος Ακροβουνίου, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής ανάρτησαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Το fb κατακλείστηκε από μηνύματα συμπαικτών του, προπονητών του και φυσικά δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε όλα… Όλοι θα ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν από κοντά όμως ο covid-19 δεν το επιτρέπει…

Η ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλη Παπαδόπουλου: «Οι στιγμές που σε προσγειώνουν...ανώμαλα , καλό ταξίδι Μάνο, κουράγιο και δύναμη στον φίλο Θωμά και την οικογένεια του".

Ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας: "Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Μάνου Καζαντζόγλου. Ο Μάνος δεν άφησε φτωχότερο μόνο το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Παγγαίου. Με θητεία στις ομάδες του Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ, αποτέλεσε κόσμημα για τα γήπεδα του νομού Καβάλας. Τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, όντας φοιτητής στην θρακική πόλη.

Τα λόγια στερεύουν στην απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα πιο ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μάνου και να τους ευχηθεί δύναμη και κουράγιο.

Καλό Παράδεισο Μάνο".

Ανακοίνωση Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας άλλα και όλοι η οικογένεια του σωματίου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συντοπίτη μας και πρώην ποδοσφαιριστή τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής μας Μανώλη Καζαντζόγλου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο, Μανώλη...»

Συλλυπητήρια της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας: «Το Δ.Σ και όλοι οι παίκτες μας εκφράζουν τα βαθειά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του δικού μας παιδιού Μανώλη Καζαντζόγλου καλό ταξίδι να μας προσέχεις από εκεί ψηλά...»

Ανακοίνωση του Ορφέα: «Καλό παράδεισο Μάνο. Το Δ.Σ του Ορφέα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Μάνου Καζαντζόγλου για τον άδικο χαμό του. Ένα παλικάρι 26 χρονών έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Από παθολογικά αίτια σε ηλικία μόλις 26 ετών».

Ανακοίνωση του Βρασίδα Ν. Περάμου: «Το Δ.Σ. ,το προπονητικό και ποδοσφαιρικό team του Βρασίδα Νέας Περάμου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μάνου Καζαντζογλου για τον άδικο χαμό του!!!Καλό παράδεισο να έχει...»

Ανακοίνωση του Μ.Α.Ορφανίου: «Καλό ταξίδι για την γειτονιά των Αγγέλων Μάνο !!! Τα θερμά συλλυπητήρια όλης της οικογένειας του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στους οικείους του!».

Ανακοίνωση του Ατρόμητου Ακροβουνίου: "Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του...Καλό ταξίδι Μάνο..."

Ανακοίνωση του Βυζαντίου: "Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Ένωση Παγγαιϊκού-Δρυάδος, Μάνου Καζαντζογλου, το Δ.Σ του Byzantio F.C. θα ήθελε να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ραντεβού στα γήπεδα του ουρανού. Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά".

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής: «Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι γονείς, οι αθλητές και όλη η οικογένεια της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής αισθανόμαστε συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του προπονητή μας Μάνου Καζαντζόγλου από παθολογικά αίτια, ενώ βρισκόταν σε σωματική άσκηση στο Δήμο Παγγαίου προς την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. 

Πρόκειται για έναν αξιόλογο, συνεργάσιμο, μεταδοτικό και προπάντων αγαπητό άνθρωπο που προπονούσε το τμήμα Κ8 της Ακαδημίας μας. Μέσα από την προσωπικότητα που είχε και τις γνώσεις που διέθετε αποτελούσε έμπνευση για τα ίδια τα παιδιά με κύριο στόχο τη βελτίωση τους αλλά παράλληλα δημιουργώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα.

Γεννήθηκε στις 1-11-1994 με καταγωγή από τη Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι Καβάλας. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και σπούδαζε στο 2ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η ποδοσφαιρική του εμπειρία ήταν στην Καλλονή U20, Παγγαίο, Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας, ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Πόντο Θρυλορίου, διανύοντας την προπονητική του καριέρα στις τάξεις της Ακαδημίας μας από 10-1-19 έως και σήμερα».

Read 1570 times Last modified on Thursday, 30 April 2020 13:34

Articles by Author

« October 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
eXTReMe Tracker