http Α΄ ΕΠΣΚ: Μαζί στην κορυφή Ορφέας και Μ.Α. Ορφανίου
Sunday, 22 September 2019 18:02

Α΄ ΕΠΣΚ: Μαζί στην κορυφή Ορφέας και Μ.Α. Ορφανίου

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης και ο Μ.Α. Ορφανίου κρατούν το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας, με νίκες επί της Κεραμωτής και του Φρίξου Πλατανοτόπου αντίστοιχα. Εκτός έδρας νίκη για την Δόξα Αμυγδαλεώνα, τρίποντα για Αστέρα Φωλιάς και Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, ισοπαλία στο Βερούλειο αλλά και στα Λιμενάρια. Αναλυτικά:

 

Κεραμωτή-Ορφέας Ελευθερούπολης:  0-2

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ορφέα Ελευθερούπολης στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 21/9 βρέθηκε στην Κεραμωτή και πήρε το τρίποντο με 0-2. Στο 20ο λεπτό, μετά από κλέψιμο ο Καπνόπουλος μοίρασε στον Τσαπέγια που αφού πέρασε 2-3 αντιπάλους με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 35 εκτέλεση φάουλ για την Κεραμωτή, κλέψιμο του Καπνόπουλου που έκανε ωραία μπαλιά στον Τσαπέγια για το 0-2. Ο Ορφέας είχε και άλλες ευκαιρίες στο ματς που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Μ.Α. Ορφανίου-Φρίξος Πλατανοτόπου: 1-0

Το παιχνίδι στο γήπεδο του Ορφανίου μεταξύ του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου και του Φρίξου Πλατανοτόπου, για την 3η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας, ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις και θα μπορούσε να λήξει και ισόπαλο. Οι γηπεδούχοι, στο 50ο λεπτό της συνάντησης, κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι στην περιοχή και ο Λόλη ευστόχησε για το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τραυματισμό του Νίκου Πεφάνη, που διακομίστηκε στο Γ.Ν. Καβάλας για εξετάσεις. Η διοίκηση του Φρίξου και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου του εύχονται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην δράση.

Βύρων Καβάλας-Άρης Πηγών: 2-2

Ισόπαλο, με 2-2, έληξε το ματς μεταξύ Βύρωνα και Άρη Πηγών στο Βερούλειο-που έχει σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά θέματα με το χόρτο του- στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας. Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Καλτσίδη να ανοίξουν το σκορ. Σε αντεπίθεση, στο 38ο λεπτό, ο Μίχος με φωτοβολίδα έκανε το 0-1 και στο 42 ο Ντέντε, σε νέα αντεπίθεση, έκανε το 0-2. Ο Καλτσίδης απάντησε με διαγώνιο σουτ που δεν βρήκε στόχο. Στην επανάληψη, ο προπονητής του Βύρωνα, Γ. Αγγελίδης, προχώρησε σε τέσσερις γρήγορες αλλαγές μέχρι το 60ο λεπτό και το ματς άλλαξε. Στο 69 έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Δελής έβγαλε τον ώμο του και είχαν ήδη γίνει οι αλλαγές. Στο επόμενο λεπτό, στο 70, ο Στ. Αγγελίδης μείωσε σε 1-2 υπό έντονα παράπονα για επιθετικό φάουλ. Στο 80 ο Καλτσίδης ισοφάρισε σε 2-2. Στα τελευταία λεπτά ο Βύρων έμεινε και με 9 καθώς τραυματίστηκε και ο Αδαμαντίου και αποχώρησε. Στις καθυστερήσεις τόσο Βύρωνας όσο και ο Άρης Πηγών είχαν ευκαιρίες για γκολ.

Απόλλων Χρυσοχωρίου-ΑΕΚ: 3-2

Την πρώτη του νίκη στην Α΄ κατηγορία πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου 21/9 ο Απόλλων Χρυσοχωρίου και μάλιστα με 3-2 επί της αήττητης ΑΕΚ Καβάλας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 πριν την συμπλήρωση του 20λεπτου όμως  το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 2-2. Πιο συγκεκριμένα, στο 10ο λεπτό ανατροπή του Μουλάι από τον Στερνιώτη και πέναλτι, στην «βούλα» πήγε ο Τσομπανόπουλος για το 1-0. Στο 18 ο Μουλάι με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 30 ο Ν. Άγγος μείωσε σε 2-1 και στο 36 ο Γοριδάρης έφερε το ματς στα ίσα, 2-2. Στο 88 χέρι του Στερνιώτη στην περιοχή και πέναλτι. Στην εκτέλεση πήγε ο Χαλπέτης όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Μυλοθρός διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Βρασίδας Ν. Περάμου-Δόξα Αμυγδαλεώνα: 0-1

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα κατέκτησε τη πρώτη της φετινή νίκη με 0-1 επί του Βρασίδα στη Νέα Πέραμο. Μετά από ένα μοιρασμένο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα… σκήπτρα, είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ-τρίποντο στο 72ο λεπτό με σουτ του Ζώη Αβραμίδη από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με απευθείας κόρνερ στο πρώτο μέρος και ένα σουτ του Χατζησταύρου μέσα από την περιοχή στο 80ο λεπτό που απέκρουσε ο Κουνατίδης.

Αστέρας Φωλιάς-Ατρόμητος Χαλκερού: 1-0

Ο Αστέρας Φωλιάς σκόραρε νωρίς στο ματς και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, με 1-0, παρά την πίεση που δέχθηκε από τον Ατρόμητο Χαλκερού. Πιο συγκεκριμένα, στο 5ο λεπτό ο Δεσίλλας ήταν αυτός που έκανε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως βρήκαν απέναντι τους την άμυνα αλλά και τον Δ. Γεωργούση.

**Ο Ατρόμητος Χαλκερού εξέφρασε παράπονα προς την ΕΠΣ Καβάλας και την Επιτροπή Διαιτησίας για τις δύο τελευταίες διαιτησίες και όπως είπε πρέπει να συνετίσουν τους διαιτητές μέλη τους.  Όπως επεσήμαναν την προηγούμενη εβδομάδα ο Μαλέας δεν έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα και στην Φωλιά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Αναγέννηση Λιμεναρίων-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης: 1-1

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων είχε την υπεροχή στο ματς με το Ναζιανζό για την 3η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας, είχε ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ όμως λίγο πριν το φινάλε σε μια αντεπίθεση η ομάδα της Νέας Καρβάλης ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Στο 15ο λεπτό ο Αγγελίδης βγήκε τετ-α-τετ όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και λίγο μετά εκτέλεση φάουλ του Αγγελίδη, αναμπουμπούλα και η μπάλα στο δοκάρι. Στο 65 ο Αγγελίδης κέρδισε πέναλτι, στην εκτέλεση πήγε ο Δούμπλατζης για το 1-0. Στο 78 τακουνάκι του Αγγελίδη για τον Σιδηρά που βγήκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και λίγο μετά έχασε ευκαιρία ο Κοντογεωργίου. Στο 88 σε αντεπίθεση, σέντρα και ο Αλμπιόν Τόρα στο 2ο δοκάρι ισοφάρισε με σουτ για το τελικό 1-1.

Αποτελέσματα -3η αγωνιστική

Απόλλων Χρυσοχωρίου-ΑΕΚ Καβάλας   3-2

ΠΟ Κεραμωτής -Ορφέας Ελευθερούπολης   0-2                

ΜΑ Ορφανίου-Φρίξος Πλατανοτόπου   1-0

Βρασίδας Ν. Περάμου-Δόξα Αμυγδαλεώνα  0-1              

Βύρωνας Καβάλας-Άρης Πηγών   2-2

Αστέρας Φωλιάς-Ατρόμητος Χαλκερού                  1-0 

Αναγέννηση Λιμεναρίων-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης           1-1

Βαθμολογία-3η αγωνιστική

Ορφέας Ελευθερούπολης  8-1   9

Μ.Α. Ορφανίου           4-1    9  

Αστέρας Φωλιάς          7-3            7

ΑΕΚ Καβάλας             4-3             6

Βύρωνας Καβάλας          5-2    5

Αναγέννηση Λιμεναρίων  4-2   5   

Ναζιανζός Ν. Καρβάλης     3-4   4

Δόξα Αμυγδαλεώνα  2-3          4

Ατρόμητος Χαλκερού    3-4       3

Απόλλων Χρυσοχωρίου  5-8   3

Άρης Πηγών                     4-5  2  

Κεραμωτή                 0-3            1

Βρασίδας Ν. Περάμου   0-5     0

Φρίξος Πλατανοτόπου 2-7     0 

Επόμενη αγωνιστική (4η, 28-29/9)

ΠΟ Κεραμωτής-Απόλλων Χρυσοχωρίου               

ΑΕΚ Καβάλας-Αστέρας Φωλιάς               

Ορφέας Ελευθερούπολης-Αναγέννηση Λιμεναρίων      

Ατρόμητος Χαλκερού-ΜΑ Ορφανίου    

Ναζιανζός Ν. Καρβάλης -Βρασίδας Ν. Περάμου              

Φρίξος Πλατανοτόπου -Βύρωνας Καβάλας        

Δόξα Αμυγδαλεώνα-Άρης Πηγών           

 

Read 2029 times

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker