http ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ακυρώθηκε η συνεργασία με την Ακαδημία του ΑΟΚ
Friday, 13 September 2019 15:31

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ακυρώθηκε η συνεργασία με την Ακαδημία του ΑΟΚ

Written by 

Ο Ηρακλής Καβάλας ανακοίνωσε πως ακυρώθηκε η συμφωνία-συνεργασία με την Ακαδημία του ΑΟ Καβάλα μετά από απόφαση του δεύτερου οπότε ο Ηρακλής συνεχίζει την πορεία που έχει αυτός χαράξει εδώ και πολλά χρόνια. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Ηρακλή έχει ως εξής:

«Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου όλη η πόλη της Καβάλας γνωρίζει για το καινοτόμο πρόγραμμα συνεργασίας που ξεκίνησε μεταξύ του ΑΟ Καβάλα και του Ηρακλή Καβάλας σε επίπεδο Ακαδημιών.

Η συνεργασία αυτή ήταν αποτέλεσμα της μελέτης που έγινε από ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο του ποδοσφαίρου των μικρών ηλικιών (προπονητές Ακαδημιών ΑΟ Καβάλα, Ηρακλή, καθηγητές ΕΠΟ).

Μια ενέργεια που η εφαρμογή της μέσα στο γήπεδο, από τη πρώτη στιγμή έκανε χαρούμενους τους μικρούς αθλητές των δύο Ακαδημιών, αγκαλιάστηκε από τους γονείς τους και είχε θετικές κριτικές από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Μετά από τρεις εβδομάδες εφαρμογής και καλών κριτικών, έκρινε η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 παρά την θετική εισήγηση του τεχνικού της επιτελείου και για δικούς της λόγους να ακυρώσει την συμφωνία που χτίστηκε με πολλή δουλειά και υπευθυνότητα απέναντι στα μικρά παιδιά όλο το καλοκαίρι.

Ο Σύλλογος μας ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ συνεχίζει, η ιστορία του δεν του επιτρέπει να σταματά, Θέλαμε να είμαστε καινοτόμοι και να περάσουμε στους μικρούς αθλητές νέες ιδέες και πρότυπα!!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και η ακαδημία του, ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης συνεχίζει στα γήπεδα του, το περιγιάλι και το Νέο Βερούλειο. Ευχαριστούμε τον ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε, όντας ερασιτέχνες».

Ανακοινώθηκε ο Πρόδρομος Αντωνάκης

Παίκτης του Ηρακλή Καβάλας είναι επίσημα ο Πρόδρομος Αντωνάκης προερχόμενος από τις Μυρμιδόνες Καβάλας.

Read 1044 times Last modified on Friday, 13 September 2019 15:34

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker