http Items filtered by date: Monday, 15 November 2021

Το πρωί του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» έδωσαν το παρών οι νεαροί – ήρωες – ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελούν το ρόστερ της ομάδας της ΠΑΕ ΑΟΚ στις επερχόμενες αγωνιστικές.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ουαλία υποδέχεται το Βέλγιο στο Κάρντιφ, σε ένα ματς το οποίο καίει πιο πολύ τους γηπεδούχους. Η Ουαλία έχει σκοράρει 26 γκολ στους τελευταίους της 20 αγώνες με τα 16 να τα πετυχαίνει στο 2ο ημίχρονο – και βγήκε σημείο.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναλυτική αξιολόγηση για το betsson app

921. Ουαλία - Βέλγιο (21:45)

Στο Κάρντιφ, η Ουαλία υποδέχεται το Βέλγιο, που είναι αδιάφορο βαθμολογικά και θα παίξει με αλλαγές, καθώς έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον 5ο προκριματικό όμιλο και την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι Ουαλοί παίζουν για δύο αποτελέσματα, καθώς είτε με νίκη είτε με ισοπαλία «κλειδώνουν» τη 2η θέση του γκρουπ και την πρόκριση στα πλέι οφ.

➥ Με την απαραίτητη κάλυψη, επιλέγουμε την ομάδα που «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ θεωρούμε πως είναι πιθανό να σημειωθούν γκολ εκατέρωθεν. Έτσι, βρίσκουμε το συνδυαστικό 1Χ και G/G με την υψηλή απόδοση 2.75.

930. Αργεντινή - Βραζιλία (01:30 – ξημερώματα Τετάρτης)

Στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, διεξάγεται το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία. Η «Σελεσάο» είναι πρώτη και αήττητη (11-1-0) στον όμιλο και η «Αλμπισελέστε» (επίσης, αήττητη, με 8-4-0) με νίκη θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στο -3. Βέβαια, εκκρεμεί η απόφαση για την τύχη του αγώνα στον πρώτο γύρο, που είχε διακοπεί στο 6ο λεπτό. Ο Μέσι επιστρέφει στη δράση μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και ετοιμάζεται να ηγηθεί της κατόχου του Κόπα Αμέρικα, αλλά αυτήν τη φορά δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νεϊμάρ, ο οποίος είναι τραυματίας.

 ➥ Καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει να δεχθεί πρώτη γκολ. Περιμένουμε παιχνίδι με λίγα τέρματα, ενώ ρισκάρουμε και την πιθανή αποβολή στο ματς, δύο γεγονότα με απόδοση 2.10 και 2.92 αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη δεύτερη θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά ο Ιορδάνης Σερδερίδης! Αν και δεν κατάφερε να ανεβεί στη ράμπα του τερματισμού στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στο Ολυμπιακό Ράλλυ, ο οδηγός με καταγωγή από την Καβάλα για άλλη μια χρονιά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του θεσμού, έχοντας στο δεξί μπάκετ του Skoda Fabia Rally2 Evo τον Frederic Miclotte.

Articles by Author

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker