http ΑΕΚ: Αιφνίδια αποχώρηση Κώστα Τσιμτσιρή
Wednesday, 27 July 2022 11:21

ΑΕΚ: Αιφνίδια αποχώρηση Κώστα Τσιμτσιρή

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Κώστας Τσιμτσιρής αποχώρησε από τα κοινά της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ και ο αιφνιδιασμός ήταν μεγάλος.
Ήταν στα διοικητικά του συλλόγου τα τελευταία επτά χρόνια με δράση κυρίως στα τμήματα υποδομής. 
Αποχωρεί  για προσωπικούς λόγους  από την ομάδα  και δεν θα λάβει μέρος στο επόμενο ΔΣ της ΑΕΚ!
 
Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ... 
 
Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποχαιρετήσω τη δεύτερη οικογένεια μου μετά από επτά συνεχόμενα χρόνια για προσωπικούς λόγους... Επτά χρόνια με πραγματικά ORIGINAL ανθρώπους στο δυναμικό της ιστορικής ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ...από το πόστο του Υπευθύνου τμημάτων υποδομής, με απίστευτες στιγμές αφοσίωσης οργάνωσης και παρουσίας με ενδιαφέρον, αγάπη και υπευθυνότητα σε πολλούς τομείς. 
 
Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη Διοίκηση μια απίστευτα αγαπημένη παρέα  ....τους προπονητές που συνεργάστηκα για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους....φυσικά δεν θα παραλείψω την ομάδα των αντρών για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν....σας αγαπώ όλους και ξέρω ότι θα συνεχίσετε δυναμικά την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα αυτή....  
 
Παρά το γεγονός ότι έγινε δυνατή η υλοποίηση του στόχου και της επιθυμίας όλων μας, να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει, ήδη φαίνεται ότι η προσπάθεια οργάνωσης της σε νέες βάσεις μπορεί να γίνει εφικτή, κατέθεσα το σχέδιο ανάκαμψης ζητώντας να γίνουν αλλαγές σε πολλούς τομείς αλλά πάντα με επίκεντρο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου …….
 Από τη μία πλευρά η αδυναμία να μπορέσω να έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ πλέον πραγματικά με τα θέματα της ομάδας, αλλά και οι επαγγελματικές & προσωπικές μου υποχρεώσεις, με αναγκάζει πλέον να υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου, της Α.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ.
 
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν συμπολίτες μου, πρόθυμοι και «πλέον ειδικοί» με τον χώρο του ποδοσφαίρου, που θα με αναπληρώσουν άμεσα και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι αρωγός και στη προσπάθεια της ομάδας για υγιές και φίλαθλο ποδόσφαιρο.” 
 
Τα φτερά του δικεφάλου αετού της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι ανοιχτά και πάντα έτσι θα είναι, γιατί έχει μάθει να πετάει ψηλά και περήφανα .
 
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΚ !!
Read 977 times Last modified on Thursday, 28 July 2022 07:41

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker