http ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: Αποχώρησε από τον πάγκο ο Γιάννης Καρακότσαλης
Thursday, 09 June 2022 15:08

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: Αποχώρησε από τον πάγκο ο Γιάννης Καρακότσαλης

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Καρακότσαλης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ατρόμητου Ακροβουνίου στη νέα χρονιά που βρίσκει την ομάδα στην Α΄ κατηγορία  ΕΠΣ Καβάλας.

Ανέλαβε στα μέσα της σεζόν στην θέση του Ανδρέα Βασιλόπουλου και επί των ημερών του ο Ατρόμητος τερμάτισε στην 3η θέση της κατάταξης του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, μια θέση που του έδωσε την άνοδο.

Σε ανάρτηση του, στην προσωπική του σελίδα στο fb,  ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του και εύχεται καλή επιτυχία στο νέο όμορφο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Αναφέρονται τα εξής: «Σπάνια το κάνω αυτό. Αλλά νομίζω το απαιτεί η περίσταση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Ατρόμητου Ακροβουνίου που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω στην ομάδα του χωριού.

Μια πολύ δύσκολη χρονιά, ανέλαβα στη μέση της χρονιάς και καταφέραμε όλοι μαζί ( πρώτα παίκτες διοίκηση και σίγουρα ο υπέροχος φίλαθλος κόσμος που μας ακολούθησε παντού)  να πετύχουμε το στόχο που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη πρώτη κατηγορία του νόμου.. Το τελευταίο χρονικό διάστημα λίγο σας μπέρδεψα αλλά πάντα στόχος μου ήταν πρώτα και πάνω απ' όλα το καλά της ομάδας.

Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την επιτυχία τους και σίγουρα  που με ανέχτηκαν και με άκουσαν αυτό το χρονικό διάστημα που δουλέψαμε μαζί. Σας αξίζουν όλους συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα της χρονιάς. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση που ήταν παρόν και στήριξε όλη τη προσπάθεια. Μα πιο πολύ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στο Νικόλαος Μπουλτούκης και στο Δημήτρη Κάζο χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν ποτέ στην Ομάδα του Ατρόμητου. Χωρίς να βγάζω κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά εκτός. Χωρίς αυτούς η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι στην Α κατηγορία. Ήρθα σαν φίλος και ελπίζω πως φεύγω σαν φίλος.  Καλή επιτυχία σε αυτό το όμορφο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε».

Read 484 times Last modified on Saturday, 11 June 2022 10:37

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker