Print this page
Tuesday, 07 June 2022 07:12

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Σκοράρουν αμφότερες στο Γερμανία - Αγγλία

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Γερμανία και Αγγλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μόναχο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Nations League. Για τον ίδιο όμιλο, η Ιταλία υποδέχεται την Ουγγαρία, η οποία είναι ικανή για την έκπληξη.

Διαβάστε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικά και τις καλύτερες αναλυσεις αγωνων

112. Ιταλία – Ουγγαρία (21:45)

Στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Νations League, η Ιταλία υποδέχεται στην Τσεζένα την Ουγγαρία. Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκίνησε με «Χ» τη διοργάνωση και το 1-1 κόντρα στη Γερμανία. Πορεύεται δίχως νίκη στα 2 πιο πρόσφατα ματς, ενώ για ακόμη μία φορά αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη, η Ουγγαρία έκανε την έκπληξη και κέρδισε 1-0 την Αγγλία και ξεκινάει ως πρωτοπόρος τη 2η αγωνιστική. Δίχως φρέσκα προβλήματα στο αγωνιστικό σκέλος.

Το σετ αποδόσεων χρίζει φαβορί την Ιταλία, ωστόσο το σφιχτό προφίλ της φιλοξενούμενης, μας δίνει το δικαίωμα να ρισκάρουμε με την ισοπαλία του 4.75.

111. Γερμανία – Αγγλία (21:45)

Σούπερ ντέρμπι στο Μόναχο, με τη Γερμανία να υποδέχεται την Αγγλία. Η «μάνσαφτ» άφησε βαθμούς με την Ιταλία και πλέον έχει μπροστά της την Ουγγαρία. Δεν υπάρχει άλλη λέξη πέρα από τη νίκη, για να μη χάσει το… τρένο της κορυφής. Τερ Στέγκεν και Ρόις δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Η Αγγλία την… πάτησε στη Βουδαπέστη, χάνοντας 1-0 και παράλληλα το αήττητο σερί των 9 αγώνων (είχε 7-2-0). Ουραγός στο γκρουπ, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να ρεφάρει άμεσα. Ακολουθεί δύσκολο ματς με την Ιταλία. Στέρλινγκ, Γκρίλις και Κέιν θα είναι η τριπλέτα στην επιθετική γραμμή.

Οι αποδόσεις είναι υπέρ της Γερμανίας, όμως η Αγγλία πρέπει να αντιδράσει. Βρίσκουμε διαφυγή στα τέρματα και στο να βρουν και οι δύο δίχτυα σε απόδοση 1.82.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΕΕΕΠ

Read 243 times Last modified on Tuesday, 07 June 2022 07:17
eXTReMe Tracker