http ΕΠΣΚ: Με 16 ομάδες η νέα Α' κατηγορία
Saturday, 04 June 2022 07:47

ΕΠΣΚ: Με 16 ομάδες η νέα Α' κατηγορία

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καβάλας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Ενωσιακό γήπεδο στα Αμισιανά. Με 17 ψήφους υπέρ, 2 παρών και 1 λευκό πέρασε η πρόταση τεσσάρων ομάδων για συμμετοχή 16 ομάδων στην Α' κατηγορία περιόδου 2022-2023. 

Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνουν κατηγορία τόσο ο Ατρόμητος Χαλκερού όσο και ο Ατρόμητος Ακροβουνίου, που ήταν στην 3η θέση στους δύο ομίλους της Β΄ κατηγορίας περιόδου 2021-2022.

Υπέρ ψήφισαν οι Θεαγένης, ΑΟ Ποταμιάς, Βύρωνας Καβάλας, ΑΕΚ, Ατρόμητος Χαλκερού, Βυζάντιο, ΑΣ Παγγαίο, Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας, Καβάλα ΄86, Ελπίδες Καβάλας, Φρίξος Ελευθερούπολης, Ορφέας Ελευθερούπολης, Νέστος Χρυσούπολης, Μακεδονικός Αμισιανών, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, Μ.Α. Ορφανίου και ΠΑΟΚ Mundialito. "Παρών" δήλωσαν ο Άρης Πηγών και ο ΑΟ Καβάλα ενώ λευκό ψήφισε η Καβάλα 2004. Συνολικά δικαίωμα παρουσίας και ψήφους είχαν 22 σωματεία εκ των οποίων βρέθηκαν στο ραντεβού τα 20. Την πρόταση για την αλλαγή στον αριθμό συμμετεχόντων στην Α΄ κατηγορία είχαν προτείνει η ΑΕ Καβάλας, ο ΑΟ Ποταμιάς, ο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα και ο Ατρόμητος Χαλκερού. 

Υπερψηφίστηκαν διοικητικός-οικονομικός απολογισμός και αλλαγές στο καταστατικό 

Η γενική συνέλευση άνοιξε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργο Πριονίδη, να κάνει τον διοικητικό απολογισμό. Συνεχάρη τον Βύρωνα Καβάλας που τα έκανε όλα... σκούπα στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Συνεχάρη τα τέσσερα σωματεία της Β΄ κατηγορίας που κατέκτησαν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Στην διάρκεια της χρονιάς αποφασίστηκε, ομόφωνα όπως είπε, η αλλαγή των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας. Επίσης, αναφέρθηκε στην διοργάνωση του τουρνουά Κ-12 στο Βερούλειο για φιλανθρωπικό σκοπό, για τους πολύπαθους Ουκρανούς. Ευχαρίστησε τους κ.κ. Αμπατζή και Τζίκο για την διοργάνωση του τουρνουά που όλοι απολαύσαμε. 

Για την πορεία των μικτών ομάδων ευχαρίστησε τους κ.κ Αμπατζή και Τζίκο αλλά και τους δύο Ενωσιακούς προπονητές και είπε: "Το μόνο που μας έλειψε ήταν η πρόκριση. Η πορεία ήταν πολύ καλή. Του χρόνου θα πάμε καλύτερα". 

Ανέφερε πως η Ένωσης μας ήταν από τις πρώτες που πρότειναν τον κ. Μπαλτάκο για την προεδρία της ΕΠΟ και δικαιώθηκε. Επίσης, θεωρεί επιτυχία της Ένωσης μας την συμμετοχή του ιδίου στην Επιτροπή Ασφάλειας της ΕΠΟ καθώς και την παρουσία του κ. Μάνταλου στην ΚΕΔ. 

Τέλος, είπε πως η ΕΠΣ αλλά και ο πρώην πρόεδρος αυτής Μιχάλης Παπαδόπουλος δικαιώθηκαν στην διαμάχη με τον κ. Χρόνη Γκαϊτατζή τόσο στα Ασφαλιστικά μέτρα όσο και στο ποινικό δικαστήριο. 

Ο ταμίας της ΕΠΣ Καβάλας, Δημήτρης Ρουμελιώτης, ανέφερε ότι ο οικονομικός απολογισμός έχει αποσταλεί σε όλους και όσοι χρειάζονται οποιοδήποτε στοιχείο μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία της Ένωσης για περαιτέρω ενημέρωση. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία αναλυτικά, τα έσοδα και τα έξοδα, ανά μήνα. 

Για την τροποποίηση του Καταστατικού ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, είπε ότι είναι υποχρεωτική, ότι υπήρξε ενημέρωση προς τα σωματεία για τα σημεία όπου θα γίνουν αλλαγές. 

Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός καθώς και οι τροποποιήσεις του καταστατικού υπερψηφίστηκαν ομόφωνα από το σώμα. 

Το μητρώο... 

Μόλις 22 σύλλογοι της ΕΠΣ Καβάλας έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ με την προθεσμία να λήγει στις 30/6. Σύμφωνα με τον κ. Πριονίδη θα δοθεί παράταση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Υπάρχει το ίδιο πρόβλημα σε πολλές ακόμη Ενώσεις και η ΕΠΟ θα ζητήσει από την Γενική Γραμματεία τη νέα παράταση. Αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό τότε θα υπάρξει πρόβλημα σε όλα τα πρωταθλήματα. 

Read 676 times Last modified on Sunday, 19 June 2022 14:32

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker