http ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ:«Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία, πολλοί μας αμφισβήτησαν»
Thursday, 26 May 2022 13:42

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ:«Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία, πολλοί μας αμφισβήτησαν»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βασίλης Ζέρβας, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb, έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου για την επίτευξη της ανόδου στην Α΄ κατηγορία. Μίλησε για την αμφισβήτηση που δέχθηκε η ομάδα του κατά την διάρκεια της χρονιάς αλλά και για έλλειψη σεβασμού απέναντι της. Ανέφερε ότι ο σεβασμός διδάσκεται και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Και κάπως έτσι έφτασε και επίσημα το τέλος της σεζόν και για εμάς. ...Μπορεί όχι σαν πρωταθλητές της κατηγορίας που ήταν ο κύριος στόχος αλλά με την ομάδα μας ξανά στην Α κατηγορία πετυχαίνοντας την άνοδο σαν δεύτερη....Καταρχήν να πω συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταθλητές των κατηγοριών του νόμου Καβάλας αλλά και σε όλες τις ομάδες για τη προσπάθεια που κάνανε....Στη διάρκεια της χρονιάς πολλοί, παρά πολλοί μας αμφισβήτησαν και μας αμφισβητούσαν συνέχεια....κάθε αγωνιστική ότι και αν γινόταν...αυτό είναι θεμιτό ως ένα σημείο...Όμως το να μη δείχνεις σεβασμό αυτό δεν είναι… Έλλειψη σεβασμού  και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και απέναντι σε παίκτες, διοίκηση και γενικά στην ομάδα της ΑΕΚ ήταν σε όλη τη χρονιά κύριο θέμα!! Έλλειψη σεβασμού από κάποιους -το διευκρινίζω ( γιατί δε μου αρέσει να βάζω στο ίδιο καζάνι τους πάντες)- παίκτες, παράγοντες, φιλάθλους ακόμα και συναδέλφους....

Σίγουρα κάποιες φορές μπορεί και να ευνοηθήκαμε αλλά και πολλές άλλες αδικηθήκαμε...Ποτέ δεν είπαμε τπτ και στα δύο....γιατί?  ΓΙΑΤΙ αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αξίζει το σεβασμό μας...σε πρόσωπα και ομάδες...και για να προλάβω κάποιους: ο σεβασμός που λένε όλοι ότι κερδίζεται, για μένα ο σεβασμός διδάσκεται, ο σεβασμός μαθαίνεται...Συγχαρητήρια στους παίχτες μου, διοίκηση και σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ  για τη προσπάθεια και τη στάση τους όλη τη χρονιά....Καλό καλοκαίρι σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο της Καβάλας!!!»

**Φωτογραφία αρχείου Kavalapoint.gr 

Read 423 times Last modified on Thursday, 26 May 2022 13:44

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker