http SL2: Αντέδρασε για Βουρνέλη η Καρδίτσα, ζήτησε αντικατάστασή του με Καβάλα και την πέτυχε!!!
Tuesday, 19 April 2022 12:58

SL2: Αντέδρασε για Βουρνέλη η Καρδίτσα, ζήτησε αντικατάστασή του με Καβάλα και την πέτυχε!!!

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας φωνάζει για τον ορισμό Βουρνέλη και ζητά άλλον διαιτητή στην αυριανή (20/4) αναμέτρηση με την Καβάλα. Η ανακοίνωση της ΑΣΑ αναφέρει:

«Τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ. Στους ορισμούς διαιτητών για την αυριανή αναμέτρηση στην Καβάλα διαπιστώσαμε πως ορίσθηκε εκ νέου ο κύριος Βουρνέλης, ο οποίος είχε κληθεί να διευθύνει και την μεταξύ μας αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Για όσους δε το γνωρίζουν ή δε το θυμούνται ο κ.Βουρνέλης είχε «κλείσει» τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, ενώ η διαιτησία του ήταν προκλητική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γεγονός που μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε εκείνη λοιπόν την ανακοίνωση ζητήσαμε από τους αρμοδίους να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα μας αλλά και στον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών μας, κάτι το οποίο δε δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να το κάνουν. Κύριοι έστω και την ύστατη στιγμή κρατήστε τα προσχήματα και αλλάξτε τον ορισμό της αυριανής αναμέτρησης.

Δεν πρόκειται να ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια. Περιμένουμε να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Φυσικά η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ήδη καταθέσει έγγραφο στη ΚΕΔ, ζητώντας να αντικατασταθεί ο κ.Βουρνέλης.

Σεβαστείτε το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε όλοι μας και θέλουμε να το βλέπουμε να εξελίσσεται».

Τελικά,  η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα, που αρχικά είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα Πιερικός – Ολυμπιακός Β’ θα βρεθεί στην Καβάλα για τον αγώνα του ΑΟΚ με την ΑΣΑ, ενώ ο Βουρνέλης θα είναι διαιτητής στο παιχνίδι της Κατερίνης. 

**Πηγή: mikriliga.com

Read 566 times Last modified on Tuesday, 19 April 2022 13:36

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker