Print this page
Sunday, 13 February 2022 17:08

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ: Ευχαριστήριο προς Νίκο Λαμπίδη και Αετό

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(1 Vote)
Ο Άρης Πηγών εξέδωσε Δελτίο Τύπου, μετά τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας, στο Οφρύνιο, στο οποίο ευχαριστεί τον πρόεδρο του Αετού Νίκο Λαμπίδη και το Δ Σ. του συλλόγου για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία. 
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε Σήμερα (12/2) σαν ΔΣ με τον Πρόεδρο του ΑΕΤΟΥ ΟΦΡΥΝΙΟΥ κ. Λαμπίδη, τον ενημερώσαμε ότι η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην έδρα τους χωρίς προπονητή και μέλη του ΔΣ λόγω κρουσμάτων covid, μας εγγυήθηκε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην λείψει τίποτα στους ποδοσφαιριστές μας και να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί. 
 
Ο ίδιος άνθρωπος πριν 5 χρόνια όταν πλημμύρισε το χωριό μας από τις βροχές και καταστράφηκε το γήπεδο ήταν απ' τους πρώτους που έδειξε ενδιαφέρον για να βοηθήσει. 
 
Ως εκ τούτου,
“Το Δ.Σ. του ΑΜΣ ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο Νίκο Λαμπίδη και την διοίκηση του ΑΕΤΟΥ ΟΦΡΥΝΙΟΥ, για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο γήπεδο τους. Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο”. 
ΚΥΡΙΟΙ του ποδοσφαίρου, ανθρώπους όπως τον κ. Λαμπίδη να τους προσέχετε σαν τα μάτια σας για να υπάρχει μέλλον". 
 
**Δελτίο Τύπου
Read 878 times Last modified on Monday, 14 February 2022 09:01
eXTReMe Tracker