http ALEXANDER HADITAGHΙ: Στήριξη σε προπονητή και ποδοσφαιριστές, απογοητευμένος από κάποιους φιλάθλους
Friday, 11 February 2022 08:57

ALEXANDER HADITAGHΙ: Στήριξη σε προπονητή και ποδοσφαιριστές, απογοητευμένος από κάποιους φιλάθλους

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας, Alexander Haditaghi, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε την στήριξη του προς τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας και δήλωσε απογοητευμένος από κάποιους "φιλάθλους" για την άσχημη κριτική που ασκούν. Δεν τους θεωρεί φιλάθλους αλλά εχθρούς μεταμφιεσμένος σε οπαδούς. 

 

Η ανάρτηση του Alexander Haditaghi σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Η Ποδοσφαιρική Ομάδα στη Μικροσκοπική Πόλη της Καβάλας, μόλις έσπασε το ρεκόρ 118 ετών της FIFA (παγκοσμίως), με τις περισσότερες μεταγραφές σε ένα και μόνο μεταγραφικό παράθυρο! 29 νέοι παίκτες υπέγραψαν σε 30 ημέρες! Καμία ομάδα στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό! Ένας νέος προπονητής, Αυτοί οι 29 παίκτες μαζί μόνο για 40 μέρες. 9 από εκείνες τις ημέρες χάθηκαν από την επιδημία Covid. 15 Παίκτες στη χώρα της Ελλάδας για πρώτη φορά. Δεν ξέρουν κανέναν, δεν μιλάνε τη γλώσσα.

Μακριά από την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους. Αντιμετωπίζοντας ένα τρομερό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα που τους ανάγκασε να παίζουν παιχνίδια κάθε 3 ημέρες συν επιπλέον ημέρες για να ταξιδέψουν σε αυτές τις πόλεις. Η νεότερη ομάδα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Οι μόνες ήττες που είχε αυτή η ομάδα από τον Ιανουάριο ήταν εναντίον των δύο κορυφαίων ομάδων που έχασαν μόνο δύο φορές αυτή τη σεζόν (συνδυαστικά) και ήταν μαζί για αρκετά χρόνια. Τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στη Βέροια, την πρωτοπόρο ομάδα, που είχαμε ένα χαμένο πέναλτι, 2 γκολ που ακυρώθηκαν, ένα πέναλτι που δε δόθηκε και μια απαράδεκτη διαιτησία. Θα μπορούσαμε εύκολα να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι!

Είμαι απογοητευμένος από τις πρόσφατες επιθέσεις στα social media και το ραδιόφωνο για τον προπονητή μας και τους παίκτες μας! Είμαι απογοητευμένος από το πώς κάποιοι οπαδοί αμφισβητούν τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και τις προσπάθειές μας. Αηδιάζω με το πώς κάποιοι ανόητοι άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται οπαδοί, ζητούν να απολύσουμε τον προπονητή μας ή τους παίκτες μας! Δεν είσαι πραγματικός οπαδός του ΑΟ Καβάλα! Είσαι ένας εχθρός μεταμφιεσμένος σε οπαδό, προσπαθώντας να βλάψεις το ηθικό της ομάδας μας. Αλλά δεν πρόκειται να δουλέψει! Όλοι μας πρέπει να θεωρούμε αυτή την εποχή δώρο, όπως ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα που ζούμε! Ως ποδοσφαιρική ομάδα δεν έπρεπε να είμαστε εδώ, αλλά είμαστε. Αγωνιζόμαστε και αγωνιζόμαστε καθημερινά! Παίζουμε κόντρα σε ομάδες που είναι πιο έμπειρες (μεγαλύτερες) και είναι μαζί χρόνια και μήνες!

Αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι πίστευαν ότι το έργο μας θα ήταν τόσο εύκολο; Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Είναι αληθινοί πολεμιστές, και έχουν καρδιά λιονταριού! Οι πραγματικοί φίλαθλοι της Καβάλας πρέπει να αγαπούν και να υποστηρίζουν αυτή την καταπληκτική ομάδα, αυτούς τους καταπληκτικούς παίκτες και αυτούς τους καταπληκτικούς προπονητές.

Αυτοί οι παίκτες θα μπορούσαν να πάνε οπουδήποτε αλλά επέλεξαν αυτή την ομάδα, αυτή την πρόκληση, και την πόλη της Καβάλας! Ο Alexander Nouri θα μπορούσε να πάει σε πολλές άλλες πόλεις ή ομάδα, αλλά επέλεξε αυτή την ομάδα, αυτή την πρόκληση και την πόλη της Καβάλας! Και αυτή είναι η αφοσίωση που δείχνετε μερικοί; Πιστεύω σε αυτούς τους νεαρούς, στον Alexander Nouri και στους μεγάλους προπονητές μας και όλο το επιτελείο μας. Πρόκειται να κάνουν τη δουλειά! Έχουν όλη την υποστήριξή μου. Έχουμε ένα γκρουπ και έναν οργανισμό γεμάτο ηγέτες και μαχητές. Έχουμε ξαναβρεθεί εδώ, όπου οι άνθρωποι δεν μας υπολόγιζαν. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Θα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθος!»

Read 282 times Last modified on Friday, 11 February 2022 10:12

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker