http Καταγγελία του Μ.Α. Ορφανίου
Monday, 07 February 2022 18:05

Καταγγελία του Μ.Α. Ορφανίου

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα του, καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Διοίκησης της Αναγέννησης Πλαγιάς και του υποτιθέμενου προπονητή της ομάδας Γιώργου Χατζηιωαννίδη. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

«Καταγγέλλουμε !

 Πρωτοφανή γεγονότα εξελίχθησαν χθες στο Κιλκίς !

 Συγκεκριμένα ο ΜΕΓΑΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Διοίκησης της Αναγέννησης Πλαγιάς και του υποτιθέμενου προπονητή της ομάδας κ. Χατζηιωαννίδη Γεωργίου.

   Συγκεκριμένα

   Ενώ όλοι οι φίλαθλοι και ο κόσμος τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα στην βόρεια κερκίδα του γηπέδου ο κ. Χατζηιωαννίδης ήταν ένας από τους ελάχιστους που η Διοίκηση της Αναγέννησης τοποθέτησαν στην νότια κερκίδα  και ειδικά πίσω από τους δύο πάγκους των ομάδων έτσι ώστε να μπορεί να καθοδηγεί την ομάδα του, μιας και δεν φέρει δίπλωμα προπονητή και δεν επιτρέπεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας με αυτήν την ιδιότητα.

   Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτόν τον ρόλο, καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε να εξυβρίζει χυδαία τον προπονητή, τους παίχτες και τον γενικό αρχηγό του ΜΕΓΑ έχοντας προφανή σκοπό να τους εξοργίσει έτσι ώστε να πετύχει τον σκοπό του, δημιουργώντας θέμα από το πουθενά.

Ο αγώνας είχε φτάσει στο πέρας του. Όμως το τρίτο ημίχρονο είχε μόλις ξεκινήσει.

Σύσσωμη η Διοίκηση της Αναγέννησης  και ο κ. Χατζηιωαννίδης κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια κινήθηκαν απειλητικά, ξεκινώντας τους προπηλακισμούς και τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον όλων των ανθρώπων του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

 Με ύβρεις και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τους δύο έγχρωμους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

 Ακόμα ο κ.Χατζηιωαννίδης δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα των αποδυτηρίων της ομάδας μας αφότου ποδοσφαιριστές και προπονητής του ΜΕΓΑ αποσύρθηκαν ώστε να ετοιμαστούν για την αναχώρηση, με σκοπό να συνεχίσει τα επεισόδια.

 Οι πιο ψύχραιμοι άνθρωποι του Δ.Σ. του ΜΕΓΑ προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να εξηγήσουν πως δεν μας αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές.

 Οι οποίες "διαφορές" λύνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων και πουθενά αλλού.

 Σήμερα μετά τον άδικο χαμό του 19χρονου ΑΛΚΗ κάποιοι δυστυχώς δεν δείχνουν να παραδειγματίζονται και σπρώχνουν το ποδόσφαιρο πιο βαθιά στο σκοτάδι.

 Κρίμα όταν ειδικά αυτοί οι κάποιοι απαρτίζουν Διοικήσεις σωματείων, όπου θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι δίνοντας το σωστό παράδειγμα.

 Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε σε οποιαδήποτε υποτυπώδη φιλοξενία όπου κάθε ομάδα προσφέρει τα ελάχιστα στους φιλοξενούμενους.

Δ.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ»

Read 644 times Last modified on Monday, 07 February 2022 18:13

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker