Print this page
Friday, 04 February 2022 08:52

ΕΠΣΚ: Ο Άρης Πηγών σταμάτησε τον Βύρωνα, η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, το Αγίασμα την Ποταμιά!!!

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(1 Vote)

Ο Άρης Πηγών κατέκτησε σπουδαία νίκη, με 1-0, στο ματς της 15ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Βύρωνα Καβάλας. Πανέμορφο το γκολ του Τζιβανόπουλου στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης (Από σέντρα του Ντέντε, σουτ στο παραθυράκι).

Σπουδαίο "διπλό", με 1-4, για τον Άρη Ζυγού στο γειτονικό ντέρμπι με την Δόξα Αμυγδαλεώνα. Τρία γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κορδήστη και ένα ακόμη ο Ελευθεριάδης. Για την Δόξα σκόραρε ο Δεληπαπαθεοδωρίδης.

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων βρέθηκε στο Παλαιοχώρι για την κόντρα με την τοπική Ένωση που παραδέχθηκε χωρίς τον τερματοφύλακα της Ν. Μαυρίδη και πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς με 0-4.

Ισόπαλο, με 1-1, έληξε το γειτονικό ντέρμπι στη Νέα Πέραμο μεταξύ του Βρασίδα και του Βυζαντίου, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για την διαιτησία (0-1 με αυτογκόλ, 1-1 με πέναλτι). Ο Κεραυνός Ελευθερών υποδέχθηκε τον Άρη Πρίνου σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς και μοιράστηκαν τους βαθμούς, με 2-2.  

Η Δόξα Θεολόγου υποδέχθηκε τον Αετό Οφρυνίου και πήρε το τρίποντο με 3-1. 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΚ

Για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ο Απόλλων Χρυσοχωρίου πέρασε, με 0-3, από το Κωτσάλου και την κόντρα με τον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική του Β' ομίλου.

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος πήρε σπουδαία νίκη, με 2-1, επί του Α.Ο.Ποταμιάς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (1-0 ο Νικολόπουλος, 1-1 με βολίδα του Βούλγαρη, 2-1 ο Τσακμάκης). Χορταστική ισοπαλία, 3-3, στον Λιμένα στην κόντρα του Θεαγένη με το Ναζιανζό. Τρίποντα για Ατρόμητο Χαλκερού και τον Πανιώνιο Ξεριά με αντιπάλους τον Κεραυνό Καλλιράχης και τον Αίαντα Παναγίας αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ Καβάλας κέρδισε τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με 3-1 και τον πλησίασε μετά την 14η αγωνιστική στον Α' όμιλο της Β κατηγορίας. Εντός έδρας νίκη για τον Κεραυνό Κρηνίδων, με 3-0, επί του Μακεδονικού Αμισιανών.

Ο ΜΑ Φιλίππων πήρε τη νίκη με 4-2 επί των Ελπίδων με ολική ανατροπή στο σκορ στο 2ο ημίχρονο (οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 Στο πρώτο μέρος).  "Διπλό" για τον Ατρόμητο Ακροβουνίου με νέο προπονητή τον Γ. Καρακότσαλη αλλά και τον Ηρακλή Καβάλας στα παιχνίδια με Ασπίδα Πολυστύλου (0-2 με γκολ από Βακιρτζή και Τσιρίδη) και Καβάλα 2004 (1-2) αντίστοιχα. Ο ΑΣ Παγγαίο δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Άγιο Λουκά (4-0). 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο.ΠΟΤΑΜΙΑΣ

Η διοίκηση του Α.Ο. Ποταμιάς, μετά την λήξη του αγώνα στο Αγίασμα, ανέφερε παράπονα για σκληρό παιχνίδι που άφησε ο διαιτητής να εξελιχθεί χωρίς κάρτες. Επίσης, έκανε παράπονα για την φιλοξενία. Τέλος, όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Βερζαμάνης: " Οι πρώην πρωτοπόροι είναι στην 2η θέση της κατάταξης και θα παραμείνουν σε αυτήν μέχρι την λήξη της χρονιάς. Η Ποταμιά, με τον τρόπο λειτουργίας της κατάφερε να ενώσει τα σωματεία του κάμπου απέναντι της".

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (15η αγωνιστική)

Άρης Πηγών-Βύρωνας Καβάλας  1-0

Βρασίδας Ν. Περάμου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-1

Δόξα Αμυγδαλεώνα-Άρης Ζυγού       1-4

Κεραυνός Ελευθερών-Άρης Πρίνου     2-2 

Δόξα Θεολόγου-Αετός Οφρυνίου    3-1

Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας-Αναγέννηση Λιμεναρίων  0-4

**Ρεπό: Ορφέας Ελευθερούπολης

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ–Α’ ΟΜΙΛΟΣ (14η αγωνιστική)

Κεραυνός Κρηνίδων-Μακεδονικός Αμισιανών 3-0

Μ.Α Φιλίππων-Ελπίδες Καβάλας     4-2

Καβάλα 2004-Ηρακλής Καβάλας     1-2

Ασπίς Πολυστύλου-Ατρόμητος Ακροβουνίου 0-2

ΑΕΚ Καβάλας-ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα     3-1

ΑΣ Παγγαίο-Άγιος Λουκάς      4-0

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ– Β’ ΟΜΙΛΟΣ (14η αγωνιστική)

ΠΑΟΚ Καβάλας- Απόλλων Χρυσοχωρίου    0-3

Θεαγένης-Ναζιανζός   3-3

Ατρόμητος Χαλκερού-Κεραυνός Καλλιράχης 3-1

Πανιώνιος Ξεριά-Αίας Παναγίας        3-0

Μακεδονικός Αγιάσματος-Α.Ο Ποταμιάς   2-1 

 

Read 2524 times Last modified on Monday, 07 February 2022 10:16
eXTReMe Tracker