http Στην Δόξα Δράμας μετακομίζουν Ελέζι και Θεοδοσιάδης
Wednesday, 18 August 2021 08:35

Στην Δόξα Δράμας μετακομίζουν Ελέζι και Θεοδοσιάδης

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Ελέζι.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω και δίπλα από τον σέντερ φορ (περιφερειακά και άκρα) αλλά και στον κεντρικό άξονα του μεσαίου χώρου, αγωνιζόταν τα τελευταία 9 χρόνια στον Αετό Οφρυνίου, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του και απασχολώντας κατά καιρούς και άλλες ομάδες.  Ο Ελέζι, που διατέλεσε και αρχηγός στον Αετό, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας: “Χαίρομαι που θα παίξω σε μια ιστορική ομάδα όπως η Δόξα Δράμας. Εύχομαι να έχουμε καλή αρχή, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η απόκτηση του νεαρού Στέλιου Θεοδοσιάδη που κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες στην Γ΄ Εθνική με τον Αετό Οφρυνίου και κάνει το άλμα που περίμενε υπομονετικά στην SL2. Ο 21χρονος άσος κατάγεται από την Γεωργιανή Παγγαίου με προϋπηρεσία σε Α.Ε. Καλαμπακίπυ και Μ.Α. Αντιφιλίππων.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ…

Οι σχετικές ανακοινώσεις του Αετού Οφρυνίου για τις μετεγγραφές Ελέζι και Θεοδοσιάδη στην Δόξα Δράμας αναφέρουν:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΖΙ: «ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Ο ΕΛΕΖΙ....ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ..ΑΕΤΟΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ...Γεννήθηκες ποδοσφαιρικά στην φωλιά του Αετού...Έκανες τα πρώτα σου πετάγματα με τα φτερά του.....Φόρεσες και τίμησες την ασπρόμαυρη φανέλα όσο κανένας άλλος για 10και χρόνια....

Ήσουν το παιδί μας...ήσουν ο ποδοσφαιριστής μας....ήσουν ο ηγέτης μας...Τα όσα έκανες και πέτυχες με τον Αετό μας τα έκανες γιατί κι εσύ αγάπησες αυτήν οικογένεια...ΟΛΟΙ εμείς να ξέρεις ότι θα είμαστε μαζί σου σε αυτό το νέο σου ποδοσφαιρικό ταξίδι, και είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσεις ακόμα πιο ψηλά σε αυτό το όνειρο σου...ΧΡΗΣΤΟ ΕΛΕΖΙ εκεί που πας ...πάλι τον Αετό θα φοράς...ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕ.... ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «ΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!!!!.....Το ΔΣ του Αετού για την μεταγραφή του Στέλιου Θεοδοσιάδη στην Δόξα Δράμας με ανακοίνωση του τονίζει: Μπράβο σου ρε μάγκα....κατάφερες να κάνεις το ποδοσφαιρικό σου άλμα γιατί πάνω απ' όλα πίστευες στον εαυτό σου....γιατί αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν το κάνεις επειδή το αγαπάς...Ήσουν για εμάς υπόδειγμα και μαζί με το πιστεύω μας ότι μπορείς και πιο ψηλά σε ευχόμαστε να είσαι υγιείς και να έχεις πάντα αυτό το προφίλ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΣ.»

Read 707 times Last modified on Wednesday, 18 August 2021 14:04

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker