Print this page
Tuesday, 03 August 2021 10:19

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: ΠΑΟΚ στο 1.95

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Δύο ματς, στα προγνωστικά Τρίτης, ιδιαίτερη μνεία όμως θα γίνει στον πρώτο επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ για την φετινή σεζόν, ο οποίος βρίσκεται στην Ιρλανδία, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μποέμιανς.

Ευκολότερα, από ότι περίμεναν όλοι, απέκλεισε με συνολικό σκορ 4-0 την Ντουντελάνζ στον προηγούμενο γύρο. Μεγάλη επιτυχία για τους Ιρλανδούς, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με μια πρόκληση για αυτούς, όπως είναι το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Το μεγάλο της αβαντάζ, έναντι στους Θεσσαλονικείς, είναι η αγωνιστική τους ετοιμότητα, καθώς, έχουν δώσει 20 αγώνες στο πρωτάθλημα και άλλους 4 για την Ευρώπη.

Σειρά πλέον και του ΠΑΟΚ να μπει στον Ευρωπαϊκό χορό. Ο μοναδικός πλέον εκπρόσωπος στην συγκεκριμένη διοργάνωση αφού Άρης και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να συνεχίσουν. Επίσημο ντεμπούτο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, έπειτα από δύο χρόνια. Στα φιλικά που έδωσε στην Ολλανδία το πρόσημο ήταν σαφώς θετικό, με 3 νίκες και μια ήττα από την πιο έτοιμη Αιντχόφεν. Στα μεταγραφικά, οι «ασπρόμαυροι» κινούνται προσεγμένα. Οι Τέιλορ, Ολιβέιρα και Κούρτιτς, αναμένεται να δώσουν λύσεις, ενώ θα γίνουν και άλλες κινήσεις που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ εν καιρώ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Read 322 times Last modified on Wednesday, 04 August 2021 15:58
eXTReMe Tracker