Print this page
Wednesday, 07 April 2021 07:29

Προγνωστικά Champions League. Η αξία στο ασιατικό

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Καλά τα κατάφερε η Πόρτο, που άφηκε όξω τη Γιουβέντους στην παράταση και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει μία αλλοπρόσαλλη Τσέλσι με φόντο τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Λονδρέζοι τρέχανε αήττητο σερί με τον Τούχελ στο τιμόνι, όμως τις προάλλες τους έκανε αλόγατα η Γουέστ Μπρομ του Μπιγκ Σαμ του Άλαρνταϊς, ρίχνοντάς τους πεντάρα μέσα στη γέφυρα του Στάμφορντ (δηλαδή το Στάμφορντ Μπριτζ ρε ντουγάνια).

Οι δράκοντες από την άλλη έχουσι απουσίες τρομερές και εξαιρετικά σημαντικές, ήτοι τους Ταρέμι και Ολιβέιρα εχτός λόγω τιμωρίας. Γι’ αυτό πιστεύω βλέπουμε τον άσο στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ σε κάτι τιμές άνω του πέντε και τα συναφή. Δεν πείθομαι πάντως, δεν είναι και για τόσο πάνω η κόντρα στους Εγγλέζους.

Μη λέμε κι ό,τι θέμε, χρειάζεται δουλίτσα η Τσέλσι, υλικό υπάρχει προφανώς, όμως ο Γερμαναράς στον πάγκο χρειάζεται πολύ χρόνο για να την στρώσει και να την κάνει ομάδα που να διεκδικεί υψηλούς στόχους. Ενώ από την άλλη ο πρώην ΠΑΟΚάρχης, Σέρτζιο, την ξέρει την ομάδα του και μπορεί να κάνει θάματα, όπως άλλωστε έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει.

**Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Read 532 times Last modified on Wednesday, 07 April 2021 10:42
eXTReMe Tracker