http ΕΠΟ: Στις 11/4 ξεκινά η Γ΄ Εθνική
Monday, 05 April 2021 14:00

ΕΠΟ: Στις 11/4 ξεκινά η Γ΄ Εθνική

Το πρώτο συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (5/4).

Στη συζήτηση που έγινε για την Γ' Εθνική, πάρθηκε η απόφαση το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει  στις 11 Απρίλιου κι από εκεί που σταμάτησε. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάμε από την 5η αγωνιστική. Στο πλαίσιο αυτής, στον 1ο όμιλο, ο Αετός Οφρυνίου παίζει στις Σέρρες με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο Νέστος παίζει εκτός έδρας με την Αναγέννηση Θαλασσιάς και ο Μ.Α. Ορφανίου υποδέχεται την ΑΕ Ευόσμου. Επίσης, οι αναβληθέντες αγώνες θα οριστούν στις 14/4.

Πλέον αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την προκήρυξη όσο και τα χρονοδιαγράμματα. Επιπλέον, μένει να ξεκαθαριστεί και ο τρόπος με τον οποίο θα ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο με τα τεστ Covid-19.

Επίσης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης προέκυψε πως αναλαμβάνει αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο Παναγιώτης Δημητρίου με 16-1, β' αντιπρόεδρος ο Στέργιος Δημητρίου και ταμίας ο Κλ. Τζαφέρης.  Τέλος, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ομοσπονδίας στη θέση του Αλέξη Δέδε, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Read 392 times Last modified on Monday, 05 April 2021 14:17

« March 2024 »