http "Έφυγε" από την ζωή ο Πόλης Πολυτίδης
Saturday, 27 March 2021 11:16

"Έφυγε" από την ζωή ο Πόλης Πολυτίδης

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πόλης Πολυτίδης δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έφυγε εδώ και λίγες ώρες, στα 61 του χρόνια, για την γειτονιά των αγγέλων. Από εκεί θα παρακολουθεί τους αγώνες του αγαπημένου του ΑΟ Καβάλα, του Ηρακλή Καβάλας του οποίου υπήρξε παράγοντας αλλά και την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας Καβάλα ΄86 για την οποία έκανε πολλά χιλιόμετρα και ξόδεψε άφθονο χρόνο από την προσωπική ζωή.

Ενημέρωνε την ιστοσελίδα της Καβάλας ΄86 ακόμη και τα τελευταία χρόνια που δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της στην Γ΄ Εθνική. Μας έδινε αποτελέσματα, στατιστικά, ήταν πολύτιμος βοηθός για όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα. Ήταν πολύτιμος βοηθός στο πλευρό του προέδρου και προπονητή του συλλόγου Σούλη Ρουμελιώτη και μαζί πανηγύρισαν πολλές επιτυχίες.

Την δεκαετία του '80 ήταν συνεργάτης στο Ράδιο Ε.Σ.Π. αλλά και στο Ράδιο «ΗΧΩ». Παράλληλα ήταν συνεργάτης στα  " ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ " όπου -εκτός των άλλων-κρατούσε τα στατιστικά  για όλες τις κατηγορίες. Ήταν συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό παράδεισο.

Συλλυπητήρια από την διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας 

"Η ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του Πόλη Πολυτίδη, αθλητικογράφου και ένθερμου φίλου του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. 

Ο Πόλης Πολυτίδης αγαπούσε το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και το υπηρέτησε από πολλές θέσεις, όπως του φιλάθλου του Α.Ο.Κ., του παράγοντα του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, ενώ τελευταία βρισκόταν στο πλευρό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΚΑΒΑΛΑ '86 και του Σούλη Ρουμελιώτη. Ένας αξιαγάπητος φίλος και άνθρωπος τόσο στο χώρο του αθλητισμού, όσο και στην κοινωνία της Καβάλας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Πόλη Πολυτίδη και εύχεται Καλό Παράδεισο στον εκλιπόντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".  

Συλλυπητήρια από τους "Γαλάζιους Αργοναύτες"
"Αδερφέ Πόλη Καλό ταξίδι.
Ο Πόλης διατέλεσε για χρόνια διοίκηση του συνδέσμου φιλάθλων ΑΟΚ Γαλάζιοι Αργοναύτες. Πάντα παρών τόσο εντός όσο και έκτος έδρας στα παιχνίδια του ΑΟΚ. Ήταν ένας από εμάς. Θα μας λείψουν οι ατάκες του, θα μας λείψει η παρουσία του στο γήπεδο. Τώρα θα βλέπει τον ΑΟΚ από ψηλά μαζί με τους υπόλοιπους ΑΟΚτζήδες του παραδείσου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του".

 

 

Read 1503 times Last modified on Monday, 29 March 2021 08:44

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker