Print this page
Wednesday, 10 March 2021 09:52

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ σε Λαμία, Μασσαλία, Παρίσι και τον… μονόδρομο του ΑΠΟΕΛ

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Άλλες δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα προκύψουν απόψε στους επαναληπτικούς. Στην Ουγγαρία, όπου έγινε και το πρώτο παιχνίδι, θα υποδεχθεί ως τυπικά γηπεδούχος η Λίβερπουλ τη Λειψία, έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 2-0, ενώ η Παρί έχει σαφές προβάδισμα μετά τον θρίαμβο 4-1 επί της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Μάθε τα πάντα για το bwin casino

734. Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (22:00) 

Κλείνουμε με τον αγώνα ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά είναι η Παρί, μετά τον θρίαμβο με 4-1 στη Βαρκελώνη. Βέβαια το μυαλό της θα είναι στο πάθημα του 2017, με τη διαφορά, βέβαια, πως ο σημερινός επαναληπτικός γίνεται στην έδρα της. Χωρίς Νεϊμάρ (Ε), αλλά και Κεν (Ε) η γαλλική ομάδα. 

Ο τεχνικός της Μπάρτσα, Ρόναλντ Κούμαν, θεωρεί πως η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης και τις στηρίζει στη βελτίωση των τελευταίων παιχνιδιών. Πάντως, έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, καθώς εκτός είναι οι Πικέ, Αραούχο, Σέρτζι Ρομπέρτο. 

Προγνωστικό: Φουλ επίθεση περιμένουμε από την Μπαρτσελόνα, έτοιμη να τιμωρήσει τα κενά που θα βρει είναι η Παρί. Το ποντάρισμά μας θα πάει στα γκολ και συγκεκριμένα στο ασιατικό Over 3,25 σε απόδοση 1.85.

**Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Read 382 times Last modified on Friday, 12 March 2021 18:35
eXTReMe Tracker