http Συνάντηση εκπροσώπων της ΠΑΕ ΑΟΚ με την Τάνια Ελευθεριάδου
Wednesday, 17 February 2021 13:13

Συνάντηση εκπροσώπων της ΠΑΕ ΑΟΚ με την Τάνια Ελευθεριάδου

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τάνια Ελευθεριάδου, είχε συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα και συζήτησαν για την ανάγκη στήριξης τόσο από τους φορείς της Καβάλας όσο και από την Πολιτεία. Δεσμεύτηκε να βοηθήσει με όσα μέσα διαθέτει για να στηρίξει την ομάδα της πόλης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Είχα την ευκαιρία να συζητήσω για τα προβλήματα της ομάδας μας, του Α.Ο. Καβάλα, με τον πρόεδρο Αντώνη Αντωνίου και τον αντιπρόεδρο Σωτήρη Δεληκάρη. 

Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τις ομάδες της Football League, καθώς βρίσκονται σε αθλητική απραξία εδώ και πολλούς μήνες. Μόλις πρόσφατα και ύστερα από πιέσεις, ο αρμόδιος υφυπουργός αποφάσισε την έναρξη των προπονήσεων και, σε 1,5 μήνα από τώρα, την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Δυστυχώς, ακόμα και τώρα δεν έχει ξεκινήσει η συζήτηση για να διασαφηνιστούν λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, τον τρόπο που οι ομάδες θα ταξιδέψουν, θα διανυκτερεύουν για τους εκτός έδρας αγώνες, θα πραγματοποιούν τα απαραίτητα τεστ κτλ. 

Οι οριζόντιες απαγορεύσεις, στοίχισαν στον αθλητισμό. Δυστυχώς, ο ΑΟΚ (όπως και όλες οι ομάδες) δεν στηρίχθηκαν από την Πολιτεία (αν και είναι Ανώνυμες Εταιρίες οι οποίες επλήγησαν από την πανδημία). 

Συζητήσαμε, επίσης, για την ανάγκη συνδρομής και στήριξης από φορείς της Καβάλας, ενώ δεσμεύτηκα να βοηθήσω με όσα μέσα διαθέτω για να στηρίξω την ομάδα της πόλης.

Σημείωσα, επίσης, ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας, κατά τα πρότυπα και της ήδη εφαρμοζόμενης Ευρωπαϊκής πρακτικής, η εξασφάλιση δωρεάν μοριακών ή rapid τεστ για τον περιοδικό έλεγχο των αθλουμένων και των προπονητών τους, με στόχο την υγειονομικά ασφαλή λειτουργία όλων των αθλημάτων και όλων των σωματείων της χώρας.

Τέλος, θεωρώ δεδομένη την γενναία στήριξη της πολιτείας για τις ομάδες της Football League, οι οποίες θα απωλέσουν, λόγω της απουσίας φιλάθλων, μεγάλο ποσοστό των εσόδων τους. Σε περίπτωση που το Υπουργείο εξακολουθήσει να αδιαφορεί για την ομάδα μας (και κατ' επέκταση για τις ομάδες της Football League) θα προχωρήσουμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, ώστε να τεθούν επί τάπητος τα συγκεκριμένα προβλήματα που έφερε η αδιαφορία της Κυβέρνησης και η ποδοσφαιρική απραξία».

 

Δελτίο Τύπου

Read 363 times Last modified on Wednesday, 17 February 2021 13:15

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker