Print this page
Friday, 18 December 2020 13:13

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται ολόθερμα σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και της κοινωνίας της Καβάλας και πέριξ αυτής Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και πίστη για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.

Τα Χριστούγεννα αποτελούσαν ανέκαθεν μία οικογενειακή γιορτή. Ας μείνουμε σε αυτό το κλίμα τις γιορτινές ημέρες και ας διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, την υγεία τη δική μας και των δικών μας ανθρώπων. Ας εκτιμήσουμε όλοι λίγο παραπάνω, πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα και σίγουρα. Ας νοιαστούμε όλοι λίγο παραπάνω για το κοινό καλό.

Το 2020 αποτέλεσε για όλους μία χρονιά με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά και μία χρονιά στην οποία γίναμε σοφότεροι και λίγο πιο αλληλέγγυοι. Με εφόδια αυτές τις ανθρώπινες αξίες, ας υποδεχτούμε το 2021 και ας ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, χαμόγελο, ανθρωπιά και σεβασμό στο συνάνθρωπο. Η νέα χρονιά ας φέρει ό,τι στέρησε η προηγούμενη, δηλαδή τη ελπίδα στο πρόσωπο και τη ψυχή των ανθρώπων.

Χρόνια πολλά!

Read 587 times Last modified on Friday, 18 December 2020 13:14
eXTReMe Tracker