http ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ: Αποχώρηση Δημήτρη Βουλγαράκη μετά από έξι χρόνια
Saturday, 27 June 2020 13:30

ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ: Αποχώρηση Δημήτρη Βουλγαράκη μετά από έξι χρόνια

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Βουλγαράκης, μετά από έξι (6) χρόνια προσφοράς (πρώτη ομάδα, Ακαδημία, παλαίμαχοι), έλυσε τη συνεργασία του με τη Δόξα Αμυγδαλεώνα. 

Η άψογη συμπεριφορά του, η αγάπη προς τα παιδιά και οι αδιαμφισβήτητες γνώσεις του, έδωσαν το δικαίωμα στο σύλλογο του Αμυγδαλεώνα να σταθεί με αξιοπρέπεια και επάρκεια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής.  Η οικογένεια της ΔΟΞΑΣ δεν πρόκειται να ξεχάσει τις πολύ όμορφες στιγμές που πέρασαν με τον Δημήτρη Βουλγαράκη παρόντα.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Ο έμπειρος τεχνικός, Δημήτρης Βουλγαράκης, με ανάρτησή του στο fb, ανέφερε για το… διαζύγιο με την Δόξα Αμυγδαλεώνα: «2014-2020. Ένα όμορφο ταξίδι 6 ετών στη ΔΟΞΑ Αμυγδαλεώνα έφτασε στο τέλος. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την πορεία μου μαζί με το ιστορικό αυτό σωματείο. Έξι χρόνια στα οποία η οικογένεια της ΔΟΞΑΣ μου χάρισε μόνο χαρές και θετικές εμπειρίες. Αισθάνομαι τιμή που κατάφερα να προσφέρω ότι καλύτερο μπορούσα στην ιστορική ομάδα της ΔΟΞΑΣ Αμυγδαλεώνα.  Αρχικά ως αθλητής, και στη συνέχεια ως προπονητής (τμήματα υποδομής, τερματοφύλακες) και υπεύθυνος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου. Γι' αυτό θέλω από καρδιάς να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη της Διοίκησης (νυν και πρώην) στους γονείς των παιδιών, στους συναθλητές, στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, στους μικρούς αθλητές μας αλλά και σε όλους τους φίλους της ΔΟΞΑΣ για την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την αγάπη που έμπρακτα μου δείξατε. Εύχομαι σε όλους υγεία και μακάρι στο μέλλον οι συνθήκες να επιτρέψουν να πορευτούμε ξανά μαζί γιατί πάντα....ΔΟΞΑ είσαι. Επίσης,  να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους συναδέλφους (Παύλο, Μάριο, κλπ) που θα συνεχίσουν το έργο στα τμήματα υποδομής, ότι χρειαστούν θα είμαι δίπλα τους....και πάλι σας Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω όλους για τα υπέροχα αυτά χρόνια».

Read 788 times Last modified on Saturday, 27 June 2020 13:33

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker