http Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΑΟΚ για τον χαμό του Βασίλη Βασιλειάδη
Thursday, 19 December 2019 13:25

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΑΟΚ για τον χαμό του Βασίλη Βασιλειάδη

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη της  και την οδύνη της για τον άδικο και πρόωρο χαμό του φροντιστή της ομάδας μας, Βασίλη Βασιλειάδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Γνήσιος μαχητής στη ζωή, αγωνιστής μέχρι και την ύστατη ώρα ο Βασίλης μας, το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, για να αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που προέκυψε με την ανίατη ασθένεια τον τελευταίο καιρό. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω και στη μάχη για τη ζωή τους τελευταίους μήνες, που έδωσε, ο Βασίλης όλης της ποδοσφαιρικής «οικογένειας» του Α.Ο.Κ. έδειξε την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια, την τόλμη και την μαχητικότητα που τον διέκρινε σε όλη τη ζωή του.

Δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε. Τον  πρόδωσε πολύ νωρίς. Ο ήλιος έσβησε πολύ πρόωρα όπως και το χαμόγελο σου, Βασίλη μας.

Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας αγαπημένε μας φίλε αφήνοντας πίσω σου, την μοναδική οικογένεια σου. Την σύντροφο σου που ήταν διαρκώς δίπλα σου, τα παιδιά σου, τα εγγονάκια σου που τόσο λάτρευες τόσο πολύ και όλους εμάς.

Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στα αποδυτήρια της ομάδας μας που καθημερινά μπαινόβγαινες και φρόντιζες για τα πάντα με μεράκι, ένα μαύρο πέπλο σκέπασε τα πάντα από την απώλεια σου, μοναδικέ μας φίλε. Μία απώλεια η οποία όλους μας, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, μας συγκλόνισε.

Πολυαγαπημένε μας φίλε, στο ταξίδι σου για να συναντήσεις τους Αγγέλους σου, θα βρεις δικούς μας και δικούς σου ανθρώπους από τον Α.Ο.Κ.. Θα συναντήσεις τον Αποστόλη και πολλούς άλλους φίλους μας που αγάπησες και υπηρέτησαν το Α.Ο.Κ. όπως εσύ με τόσο ευλάβεια.

Όλοι εμείς στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου Βασίλη μας. Σε αποχαιρετάμε νοιώθοντας πολύ υπερήφανοι που σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με έναν γνήσιο αγωνιστή, με έναν άνθρωπο που «διψούσε» για ζωή αλλά η ίδια η ζωή τόσο άδικα σου φέρθηκε.

Σε αποχαιρετάμε με ένα στοίχο που θα μας θυμίζει για πάντα ποιος και τι ήσουν για όλους εμάς στον Α.Ο.Κ., Βασίλη μας:

-«Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας

να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς

σου κλέβει η ανατολή μικρό φιλί».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στη 13:00  από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καβάλας.

Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο αδελφέ μας».

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αποχαιρετά μία ένδοξη μορφή του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, τον Βασίλη Βασιλειάδη, ο οποίος "έφυγε" πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το χαμό του επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας του Α.Ο.Κ. και εύχεται κουράγιο και δύναμη τόσο στην οικογένεια του, όσο και στην ομάδα του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ.

"Καλό ταξίδι" Βασίλη.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚ

«Στα εύκολα ΑΟΚ, στα δύσκολα ΑΟΚάρα… Ήσουν από αυτούς που το έκανες πράξη ρε Billy… Ήσουν από αυτούς που έβαλες πλάτη στα δύσκολα, να τρέχεις παντού, για τον ιματισμό, για τα αποδυτήρια για όλα. Και ήσουν από τους λίγους που μόνο έδωσες και δεν πήρες ποτέ τίποτα. Αθόρυβος εργάτης, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πάθος για το καραβάκι, αφανής ήρωας από το πρωί ως το βράδυ. Πανταχού παρών... Δεν άντεχες την ήττα, πάλεψες αλλά τελικά έφυγες από κοντά μας. Πήγες να βρεις τον Απόστολο, να βάζετε μαζί το ραδιοφωνάκι και να ακούτε τι κάνει το καραβάκι κάθε Κυριακή. Καλό ταξίδι ρε γίγαντα, καλό ταξίδι στην ΑΟΚτσήδικη γειτονιά των αγγέλων που δυστυχώς μεγαλώνει κι άλλο. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου, να είναι γεροί και να σε θυμούνται περήφανα όπως περήφανος ήσουν και συ. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες απλόχερα αλλά σου οφείλουμε και μια μεγάλη συγνώμη, γιατί ήσουν από τους πρώτους που έπρεπε να τιμηθείς εν ζωή».

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΦΡΥΝΙΟΥ...

Ο πρόεδρος Νίκος Λαμπίδης το ΔΣ και όλη η οικογένεια του Αετού εκφράζει τα ειλικρινά της ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα του ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ για τον άδικο χαμό του επί χρόνια φροντιστή Βασίλη Βασιλειάδη ....Να είστε καλά να τον θυμάστε εσείς και η οικογένεια του....

ΣΗΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του Ορφέα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Βασίλη Βασιλειάδη για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του. Ο Βασίλης ήταν ένας γνήσιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Read 1190 times Last modified on Friday, 20 December 2019 10:23

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker