http ΠΑΕ ΑΟΚ: Συνάντηση με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Καβάλας
Monday, 25 November 2019 09:52

ΠΑΕ ΑΟΚ: Συνάντηση με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Καβάλας

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 έκανε γνωστό πως, σε συνέχεια των επαφών της με θεσμικούς φορείς του νομού Καβάλας, αντιπροσωπεία της διοίκησης της, συναντήθηκε με τη διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας με επικεφαλής τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, κ. Μάρκο Δέμπα.

Στη συνάντηση διάρκειας μίας και πλέον ώρας επί τάπητος τέθηκαν θέματα που αφορούν το σήμερα και το αύριο της ομάδας καθώς και η οικονομική στήριξη της ομάδας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας εξέφρασε τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια του, για την όλη σοβαρή προσπάθεια που φέτος καταβάλλεται από την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 καθώς βέβαια και για την άριστη οργάνωση που υπάρχει στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και σε όλους τους τομείς. Δεσμεύτηκε παράλληλα ότι τόσο ο ίδιος όσο και το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας θα σταθούν δίπλα στον Α.Ο.Κ., όλοι μαζί, αντάξιοι των περιστάσεων.  Ενδεικτικές μάλιστα είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Μάρκος Δέμπας λέγοντας χαρακτηριστικά:

-«Καλωσορίζουμε στο Επιμελητήριο της Καβάλας τα στελέχη της ομάδας που μας κάνει υπερήφανους, του Α.Ο.Κ. ο οποίος και φέτος δίνει ένα μεγάλο αγώνα για να ανέβει κατηγορία και καθημερινά ακούγεται για αυτά που πετυχαίνει. Η ομάδα του Α.Ο.Κ. μας κάνει υπερήφανους με την παρουσία του, στην Football League που αγωνίζεται και εμείς ως διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας, θέλουμε να ενημερώσουμε, ότι αναζητούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Όπως και πέρσι βρέθηκε κάποιος τρόπος να βοηθήσουμε, πιστεύω ότι θα τον βρούμε και φέτος για να σταθούμε δίπλα στον Α.Ο.Κ. και επομένως το Επιμελητήριο Καβάλας δεν μπορεί να μην τον στηρίξει και να μην τον συμπαρασταθεί».

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τα αποτελέσματα της συνάντησης ενώ να σημειώσουμε ότι την αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αποτελούσαν, τα μέλη της διοίκησης της, Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος Αλίκη Μέρμηγκα, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πέτρος Πετρόπουλος και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Χαράλαμπος Παναγιωτίδης ενώ εκτός από τον κ. Μάρκο Δέμπα στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς του Επιμελητηρίου Καβάλας και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, κ.κ. Γιάννης Παναγιωτίδης, Λευτέρης Κουκουτίνης,, Παναγιώτης Αγγελίδης και Ιωάννης Κούτρας.

 

 

Read 924 times Last modified on Monday, 25 November 2019 09:56

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker