http Ανακοίνωση-απάντηση του Άρη Πηγών
Wednesday, 18 September 2019 18:25

Ανακοίνωση-απάντηση του Άρη Πηγών

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Άρης Πηγών απέστειλε ανακοίνωση –απάντηση στην ανάρτηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας που αφορούσε στο θέμα του προπονητή του συλλόγου Δημήτρη Τσάκωνα. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Α.Μ.Σ. ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ τα τελευταία εννέα χρόνια, από την επαναλειτουργία του και μετά ουδέποτε έδωσε το δικαίωμα σε κανέναν να αναφερθεί αρνητικά με το όνομά του.

Η ομάδα μας πάντοτε ήταν συμμορφωμένη και τυπική με τους νόμους που διέπουν το ποδόσφαιρο, πάντα απασχολούσε πτυχιούχους προπονητές όταν το επέβαλε η Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν να την κρίνει αρνητικά.

Δεν έχουμε την ανάγκη να μας συγχαρεί και να μας ευχηθεί καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική σεζόν ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Καβάλας, όπως κάνει με τις υπόλοιπες ομάδες της Α’ Ε.Π.Σ.Κ. Εξάλλου όταν πριν ενάμιση χρόνο που μας έπληξαν οι καταστροφικές πλημμύρες ήταν ο μόνος σύνδεσμος που αδιαφόρησε για το μέλλον της ομάδας και δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Αποδεικνύοντας ότι τους νοιάζει «μόνο να παίρνουν και όχι να δίνουν» στο ποδόσφαιρο.

Επίσης συμβάλλουν στο να μην βοηθούν τους νέους προπονητές, δουλεύοντας κάποιοι σε δύο και τρεις ομάδες παράτυπα και είναι κύριοι υπεύθυνοι για την μείωση των ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα με τις απαιτήσεις που έχουν «ΚΑΠΟΙΟΙ».

Όσο για τους άνανδρους προπονητές που έκαναν καταγγελίες, ας τις κάνουν ονομαστικά να μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί που τα έχουν μαζί μας.

Ο ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ έχει «ΝΟΜΙΜΟ» προπονητή ποδοσφαίρου που αγαπάει αυτό που κάνει χωρίς να σκέφτεται την τσέπη του και αυτός είναι ο Δημήτρης Τσάκωνας που έχει την πλήρη στήριξη του Δ.Σ. και των φίλων της ομάδας μας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Read 1431 times Last modified on Wednesday, 18 September 2019 18:28

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker