http Τα νέα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας
Tuesday, 17 September 2019 13:56

Τα νέα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με την παρούσα επιστολή, η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας ενημερώνει τα μέλη του για τα ακόλουθα:

1. Σε σχέση με τη πάγια θέση μας για παρουσία πτυχιούχων προπονητών στους πάγκους των ομάδων, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από δική μας πρωτοβουλία,  αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Καραμπετάκη Νικόλαο, τον αντιπρόεδρο Βακιρτζή Κώνσταντίνο, τον Γεν. Γραμματέα Κλεανθίδη Μάνθο και το μέλος Αγγελίδη Γεώργιο συναντήθηκε με εκπρόσωπο της ΕΠΣΚ στα γραφεία της Ένωσης για να συζητηθούν θέματα που αφορούν τους προπονητές.  

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων όσον αφορά την αναγκαιότητα ύπαρξης διπλωματούχων προπονητών στους πάγκους των ομάδων. Όσον αφορά το πρόβλημα το οποίο προέκυψε  με την απασχόληση μη διπλωματούχου προπονητή στο σωματείο «ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ» και μετά από τηλεφωνικές καταγγελίες μελών μας, ο Σύνδεσμος ως όφειλε έθεσε ερώτημα προς την ΕΠΣΚ με ποιο τρόπο δόθηκε δελτίο πιστοποίησης πάγκου στον συγκεκριμένο προπονητή ο οποίος μάλιστα δεν αποτελεί και μέλος κανενός Συνδέσμου προπονητών.

Η απάντηση δια στόματος του εκπροσώπου της ΕΠΣΚ ήταν πως ο εν λόγω προπονητής πήρε με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ κάρτα με ισχύ έως 30/10/2019 και ότι μέχρι τότε πρέπει να δώσει την  επανεξέταση που οφείλει. Ο εν λόγω προπονητής θα έχει δικαίωμα πέραν της ημερομηνίας αυτής να εκτελεί τα καθήκοντά του με την προϋπόθεση ότι θα περάσει την επανεξέτασή του και αποκτήσει κάρτα τριετούς διαρκείας. Σε διαφορετική περίπτωση το δελτίο πιστοποίησης που κατέχει θα ανακληθεί.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην έκδοσή δελτίου πιστοποίησης πάγκου στον εν λόγω προπονητή και για μια ακόμη φορά δηλώνει την πάγια θέση της περί παρουσίας διπλωματούχων προπονητών ποδοσφαίρου στους πάγκους των ομάδων κατόχους καρτών τριετίας. Οι διπλωματούχοι προπονητές πέρα από τα χρήματα που σπαταλούν σε κάρτες και σχολές, ενημερώνονται διαρκώς κι αποτελούν βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου συγχαίρει όλες τις υπόλοιπες ομάδες που απασχολούν διπλωματούχους προπονητές και με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων εύχεται σε προπονητές και ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

2. Καλούμε όλους τους προπονητές – μέλη μας να παρευρεθούν στην ημερίδα Διαιτησίας που διοργανώνει η ΕΠΣΚ με θέμα «Τροποποιήσεις Κανόνων Παιχνιδιού» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» του Διοικητηρίου Καβάλας για να ενημερωθούν για τις αλλαγές στους κανονισμούς.

3. Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας αποφάσισε να συνδράμει με το ποσό των 300 ευρώ στην εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Αριστάδη Ορέστη (συναδέλφου προπονητή, μέλος συνδέσμου Θεσσαλονίκης) του οποίου ο 16χρονος γιός, Νίκος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό και μάλιστα άμεσα!

 

Δελτίο Τύπου

Read 1502 times Last modified on Tuesday, 17 September 2019 14:00

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker