http Α.Ο. Φάρος Μαριών: Βραβεύσεις σε προπονητές και ποδοσφαιριστές, αποχώρηση διοίκησης
Saturday, 29 June 2019 13:12

Α.Ο. Φάρος Μαριών: Βραβεύσεις σε προπονητές και ποδοσφαιριστές, αποχώρηση διοίκησης

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε εκδήλωση που έγινε στο διάστημα των εκλογών στο μαγαζί του Αλέξη Θεοδωρούδη (τον πάντα έτοιμο να βοηθήσει την ομάδα) ο Φάρος Μαριών βράβευσε προπονητές και ποδοσφαιριστές που βοήθησαν και στην σύγχρονη ιστορία του αλλά και στο παρελθόν.

Αυτοί ήταν οι:  ποδοσφαιριστές Πιπελές Νίκος και ΔΟΥΚΑΣ Δημήτρης με δυο θητείες στην ομάδα (1996-1998,2010-2014) οι προπονητές Γιώργος Τσώμος (ο πρώτος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι το χωριό και την ομάδα), Κώστας Κοντογεωργίου, Γιώργος Καϊδης (και ποδοσφαιριστής την περίοδο 2010-2014), Γαλανός Σάκης (και ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια), Κοντογεωργίου Βασίλης και Κουτσομανής Γιώργος (προπονητής στην ομάδα 1996-1998) και τέλος οι ποδοσφαιριστές που προσέφεραν με κάθε τρόπο Παπαζιάκας Γιώργος και Φραγκίδης Κωνσταντίνος (επί σειρά ετών πρόεδρος).

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και πολλοί ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα του Φάρου τους οποίους η διοίκηση ευχαρίστησε. Το ίδιο και για τον γιατρό, Δημήτρη Παυλάκη  που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια από το διοικητικό πόστο μέχρι και ποδοσφαιριστής και φυσικά γιατρός.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της αποχώρησης, μετά από πολλά χρόνια και προσφορά στην ομάδα, της νυν διοίκησης δίνοντας έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους κατά καιρούς βοήθησαν να κρατηθεί αυτή η ομάδα με αξιοπρέπεια. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφθασε..Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν..Για πολλούς λόγους δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια από τα ίδια άτομα που 9 χρόνια τώρα έδωσαν τα πάντα. Πρέπει να αναλάβει και το χωριό και ο Δήμος τις ευθύνες τους (χωρίς να υπάρχει γήπεδο στο χωριό όσες προσπαθείς και να γίνουν θα αποτυγχάνουν) απέναντι σε αυτόν τον σύλλογο που διαφήμισε τόσα χρόνια εντός και εκτός Θάσου μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο φυσικά.

Ένα χωριό που αν και μικρό ξέρει και από αθλητισμό και  από πολιτισμό απλά δεν έχει τα μέσα να κάνει ακόμα περισσότερα. Στις 6 Ιουλίου και ώρα 20:00 στον χώρο του δημοτικού σχολείου τα μέλη της  διοίκηση του Φάρου θα είναι παρόντα για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν το έργο αυτής της ομάδας. Υπόσχονται μάλιστα αμέριστη βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί η νέα διοίκηση.

Επίσης, ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, τα δύσκολα για την οικονομία της χώρας χρόνια, με χορηγίες, με προσφορές, με την συμπαράσταση τους, όλο το χωριό όλους τους επαγγελματίες εντός και εκτός Μαριών, όλες τις ομάδες του νησιού και όσους παράγοντες βοήθησαν καθώς και όλες τις διοικήσεις της ΕΠΣ Καβάλας και φυσικά τον κ. Χρόνη Γκαϊτατζή, των ιθύνοντα νου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για την βοήθεια τους στην ομάδα μας. Φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και  σε όλα τα παιδιά που πέρασαν και φόρεσαν την φανέλα του Φάρου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτή η ομάδα. Αν θα έπρεπε να μπουν δυο σημαντικά ονόματα σε αυτήν την πορεία θα ήταν Γιώργος Παπαγεωργίου (δεν υπάρχουν λόγια για την βοήθεια όχι μόνο στην ομάδα αλλά σε όλες τις ομάδες πολλά χρόνια τώρα με αγάπη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έμπρακτη αγάπη) και Παναγιώτης Διακουμής.

Τέλος, θα ήθελαν να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη αν σε όλα αυτά τα χρόνια δυσαρέστησαν ή στεναχώρησαν άθελα τους κάποιον. Όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Καλή συνέχεια στο θασίτικο και καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!

Υ.Γ.1 Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αναγέννησης Λιμεναρίων για την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας και στην Δόξα Θεολόγου για την άνοδο στην Γ’ εθνική!

Υ.Γ.2 Η διοίκηση του Φάρου ελπίζει πως δεν ξέχασε κανέναν. Ήταν παρά πολλοί αυτοί που έβαλαν έστω κ ένα λιθαράκι σε αυτήν την ομάδα.

Υ.Γ.3 Καλό κουράγιο και δύναμη στις υπόλοιπες ομάδες του νησιού . Η  ιστορία τους κ η ύπαρξη τους είναι αξιοσημείωτα, ο Φάρος δεν τα κατάφερε.

Υ.Γ.4  Όλη η πορεία της ομάδας και οι επιτυχίες της (άνοδος και κύπελλο ήθους) είναι αφιερωμένες στον αείμνηστο Γιώργο Διαμαντάρα!!! «Όπου κ να παίζεις θα σ΄ακολουθώ, Φάρε δοξασμένε εγώ θα σ’ αγαπάω» λέει ο ύμνος που άφησε παρακαταθήκη!!

Read 1068 times Last modified on Saturday, 29 June 2019 13:14

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker