http ΑΟΚ: Αποχώρηση Πατεράκη με ευχαριστήρια επιστολή
Friday, 21 June 2019 17:38

ΑΟΚ: Αποχώρηση Πατεράκη με ευχαριστήρια επιστολή

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Νίκος Πατεράκης αποχωρεί από την Ακαδημία του ΑΟΚ μετά από έξι χρόνια προσφοράς και με επιστολή που μας απέστειλε ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του. Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

«Με την ευκαιρία της αποχώρησής μου  μετά από έξι   χρόνια από τη θέση του προπονητή των τμημάτων υποδομής του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά κάποιους ανθρώπους που γνώρισα στα έξι  αυτά χρόνια συνεργασίας και οι οποίοι στάθηκαν σημαντικοί αρωγοί στο έργο μου.

  • Γυρνώντας το χρόνο πίσω ευχαριστώ το Γιώργο Λουπέλη και τον Αργύρη Σπανίδη πολύτιμους συνεργάτες μου για 5 χρόνια στην ακαδημία .
  • Ευχαριστώ το Βασίλη Βακιρτζή που συνεργαζόμασταν  μαζί σε κάθε αξιολόγηση του ΟΠΑΠ (εγώ σαν προπονητής και εκείνος ως γενικός γραμματέας) και πετύχαμε  να είναι η ακαδημία του ΑΟΚ για 4 συνεχόμενα χρόνια ανάμεσα στις επιλεγμένες αθλητικές ακαδημίες του ΟΠΑΠ.
  • Ευχαριστώ τους υπόλοιπους προπονητές της  ακαδημίας τα προηγούμενα πέντε χρόνια, Σίμο Ανθουλάκη,  Θανάση  Κανάτα, Στέλιο Ιγνατιάδη, Κώστα Βακιρτζή,  Κώστα Τοπούζη, Θεόφιλο Βαλκανίδη, Γιάννη Κοπανάκη, Κώστα Τσανάκαλη και  Άκη Καραβελίδη για την άψογη συνεργασία και συναδελφικότητα.
  • Για να φτάσουμε στη φετινή χρονιά και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΚ κ. Αντωνίου Αντώνιο, τη Διοικούσα επιτροπή και τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας κ. Παύλο Δερμιτζάκη για την ανανέωση της συνεργασίας για 6η συνεχή χρονιά  και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ και το υπόλοιπο προπονητικό team της ανδρικής ομάδος Κώστα Βακιρτζή, Νίκο Σουμουλίδη, Γιώργο Γουνελά καθώς και το γενικό αρχηγό Γιώργο Μανάφη. Είναι όλοι υπέροχοι.
  • Ευχαριστώ τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας κ. Άγγελο Κυρανούδη  τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Αντώνιο Βαγενά καθώς και τους προπονητές Κυριάκο Φουρκαλά και Νίκο Νικολαΐδη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε  τη φετινή χρονιά.
  • Για τους αθλητές όλων των τμημάτων της ακαδημίας  και τους γονείς τους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια ένα ευχαριστώ δεν φτάνει. Εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθεια , να συνεχίσουν να "δουλεύουν" μέσα στο γήπεδο και αυτό που τους αξίζει εύχομαι να  το έχουν στο άμεσο μέλλον.

Είναι βέβαιο ότι με όλους τους παραπάνω θα συνεχίσουμε να  είμαστε  σε επαφή. Όταν περνάς 6 χρόνια από τη ζωή σου σε μια ομάδα, δένεσαι με την ομάδα και είναι δύσκολο να σβήσεις όλες τις χαρές αλλά και τις λύπες που πέρασες όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΑΟΚ  θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Εύχομαι στους ανθρώπους που ανέλαβαν να "τρέξουν"  την ανδρική ομάδα αλλά και την ακαδημία , κάθε επιτυχία στο έργο τους. Ο  ΑΟΚ είναι σε καλά χέρια και σίγουρα έχει μέλλον. Αυτό έδειξε και η πετυχημένη φετινή χρονιά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Πατεράκης Νικόλαος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και  προπονητής ποδοσφαίρου)»

Read 1059 times Last modified on Friday, 21 June 2019 17:45

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker