http Items filtered by date: Sunday, 16 May 2021

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID 19 σε αθλητές του Ολυμπιακού ΣΦΠ, οι αγώνες ΕΚ Καβάλας-Ολυμπιακός ΣΦΠ για την 14η αγωνιστική (19/5) και Ολυμπιακός-ΑΣ Απόλλων Πάτρας για την 15η αγωνιστική (22/5) του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών αναβάλλονται.

Την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μέτρων της κατηγορίας Κ-23 και την 7η στην κατηγορία Γυναικών κατέλαβε η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου του ΟΚΑ Καβάλας, με  χρόνο 37΄22΄΄02.  

Published in Στίβος

Η διοίκηση της ΕΚ Καβάλας ανάρτησε ανακοίνωση για την επανεκκίνηση των ακαδημιών του συλλόγου αλλά και των αγωνιστικών του τμημάτων, μετά από επτά περίπου μήνες απραξίας. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Χρονικά αρχίζουμε από το Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ για τα Προγνωστικά Δευτέρας.


Ομάδες που ερίζουν για την άνοδο, από την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Ίσως φιλοδοξούσαν και σε απευθείας προβιβασμό, αλλά ο στόχος των πλέι οφ ως ελάχιστος, επετεύχθει. Η Μπόρνμουθ είναι το πιο “βαρύ” σύνολο χρηματιστηριακά, με αναμενόμενη πορεία, αν και με αρκετό άγχος. Δεν τελείωσαν καλά τη σεζόν με κακά παιχνίδια στη σειρά, αφού βέβαια είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.  Η Μπρέντφορντ χτισμένη για άνοδο επίσης, αν και έχασε σημαντικά γρανάζια φέτος. Έξτρα σημαντικές απώλειες ενόψει πλέι οφ οι πολύτιμοι χαφ Χένρι και Ντασίλβα. Παρόλα αυτά έκανε εντυπωσιακό φινάλε στη σεζόν δείχνοντας πανέτοιμη από πλευράς timing.

Δίκαια μοιρασμένο το σετ, καθώς πρόκειται για ισοδύναμες ομάδες. Η ένσταση μου είναι στους πάγκους, καθώς δε θεωρώ τον Γούντγκεϊτ ικανό να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο, που όσο και να το πάνε στη τακτική δύσκολα θα μείνουν άσφαιρες

Δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς αυτό ανάμεσα σε Μπάρνσλεϊ και Σουόνσι. Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν η Μπάρνσλεϊ του Ίσμαελ. Μια ομάδα που απλά ήθελε μια καλή σεζόν μακριά απο μπλεξίματα, μπήκε σαν σίφουνας στα πλέι οφ. Η Σουόνσι από την άλλη με τον έμπειρο Στιβ Κούπερ στο πάγκο, ήταν εξ άρχης από τις υποψήφιες για τα πλέι οφ. Το ότι κατάφερε να πιάσει θέση εν τέλει παρόλο το κακό πρόσωπο το τελευταιό τρίμηνο λέει πολλά.

**Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπάρνσλεϊ – Σουόνσι: Η σειρά των πιο ακριβών παιχνιδιών στον κόσμο, ίσως, αρχίζει στην Αγγλία με φόντο την άνοδο στην Premier League.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
eXTReMe Tracker