http Items filtered by date: Wednesday, 25 May 2022

Η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ισαάκ- Αλέξανδρο Κουτσοκλένη.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Νέων Γυναικών μπάσκετ είναι έτοιμη να πατήσει παρκέ και ταυτόχρονα να επιστρέψει σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά από απουσία δύο ετών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ανάμεσα στις αθλήτριες που πήραν προσκλητήριο είναι η Αθηνά Λέξα που αγωνίζεται στο Canicius University   με καταγωγή από τους Αντιφιλίππους του Δήμου Παγγαίου.

Ο Θωμάς Μαυρίδης της ΕΠΣ Ημαθίας ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική μεταξύ του Ηρακλή Αμμουδιάς και του Βύρωνα Καβάλας.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βασίλης Ζέρβας, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb, έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου για την επίτευξη της ανόδου στην Α΄ κατηγορία. Μίλησε για την αμφισβήτηση που δέχθηκε η ομάδα του κατά την διάρκεια της χρονιάς αλλά και για έλλειψη σεβασμού απέναντι της. Ανέφερε ότι ο σεβασμός διδάσκεται και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχουμε μόλις περάσει την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική όμως ο Βύρωνας Καβάλας έχει φτάσει στους 11 βαθμούς, είναι αήττητος και ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στο τελευταίο του παιχνίδι την Κυριακή (29/5) στην Αμμουδιά έχει… σφραγίσει ένα από τα τρία εισιτήρια για τα εθνικά σαλόνια… Με νίκη θα πάρει και την πρωτιά στον 1ο όμιλο που, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, την δικαιούται!!!

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βύρωνας Καβάλας ανεβαίνει στα εθνικά σαλόνια και αυτό επηρεάζει και τις συμμετοχές στη Α΄ κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι δύο κενές θέσεις που είχαν μείνει σε αυτήν καλύπτεται από τους δύο δεύτερους του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, την ΑΕ Καβάλας και τον ΑΟ Ποταμιάς.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2
eXTReMe Tracker