http Items filtered by date: Sunday, 21 November 2021

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ στην οποία αναφέρεται ότι τα έσοδα του αγώνα της Τετάρτης 22/11 με τον ΑΟ Ξάνθης θα δοθούν στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου που προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλαγή προπονητή είχαμε στον Αετό Οφρυνίου μετά την 8η αγωνιστική της Α' κατηγορίας ΕΠΣΚ και την ήττα στο ντέρμπι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την ερχόμενη Παρασκευή (26/11) στα Τρίκαλα ξεκινά καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ανωμάλου δρόμου που θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό του Δουβλίνου στις 12 Δεκεμβρίου. 
Published in Στίβος
Συνολικά δώδεκα (12) μετάλλια κατέκτησε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ στο Διασυλλογικό προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ που έλαβε μέρος με 16 αθλητές.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γινονται γνωστές και επισημαίνονται προς όλα τα σωματεία της δύναμής της οι αλλαγές που επήλθαν στο υγειονομικό πρωτόκολλο ασφαλούς άθλησης από τις 22 Νοεμβρίου 2021, με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Αναλυτικά οι διευκρινιστικές οδηγίες του ανανεωμένου πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. στο επισυναπτόμενο έγγραφο στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περισσότερες πληροφορίες για το betsson casino live εδώ.

509. Tραμπζονσπόρ - Γκαζισεχίρ (19:00)

Αρχίζουμε από την Τουρκία και τον αγώνα της Τραμπζονσπόρ κόντρα στην Γκαζισεχίρ. Η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί, συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς παραμένει στην 1η θέση του Πρωταθλήματος με 30 βαθμούς και χωρίς ήττα στο ενεργητικό της (9-3-0). Η Γκαζισεχίρ βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς (4-3-5) και θέλει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των γηπεδούχων, κάνοντας την έκπληξη. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα νίκη μακριά από την έδρα τους (0-1-5).

➥ Το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 έχει τύχη και το βρίσκουμε με απόδοση 2.20.

576. ΑΕΚ Λάρνακας - ΑΠΟΕΛ (20:00)

Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται στην Κύπρο, καθώς η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα για τη 10η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έχουν ως ξεκάθαρο στόχο τον τίτλο και βρίσκονται στη 2η θέση και το -1 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ προέρχονται από την πρώτη τους ήττα με 1-0 στην έδρα του Άρη Λεμεσού. Ύστερα από ένα «καταστροφικό» ξεκίνημα στη σεζόν, με τέσσερις ήττες στα πρώτα πέντε παιχνίδια (1-0-4), ο ΑΠΟΕΛ στέκεται ξανά στα πόδια του και ανέβηκε στην 7η θέση, μετρώντας 13 βαθμούς και απέχοντας, πλέον, 8 πόντους από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους.

➥ Το G/G είναι μία συνετή επιλογή με απόδοση 1.82.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
eXTReMe Tracker