http Items filtered by date: Friday, 06 November 2020

Οι εξαιρέσεις στη γενική αναστολή λειτουργίας και χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων, με τα νέα έκτακτα μέτρα ενάντια στην πανδημία, όπως θα εφαρμοστούν πανελλαδικά από σήμερα και για όλο τον Νοέμβριο, αναφέρονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ποταμιάς, με ανακοίνωση που ανάρτησε στη σελίδα του συλλόγου στο fb, ευχαριστεί όλους τους χορηγούς υλικού για το τμήμα ανδρών. Πιο συγκεκριμένα, επιχειρηματίες φρόντισαν ώστε η ομάδα, που φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, να αποκτήσει νέες εμφανίσεις και παράλληλα φρόντισαν για την ανανέωση του ποδοσφαιρικού εξοπλισμού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μπέτις παίζει καλή, πολύ καλή μπαλίτσα φέτος, διότι πήρε καλό προπονητή: τον Μανουέλ Πελεγρίνι. Εύκολα 3-1 την Ελτσε, ανταγωνιστική φέτος με τις «μεγάλες» (το είδαμε και στις οριακές ήττες από Ρεάλ και Ατλέτικο), πλήγμα όμως η απώλεια του τραυματία Φεκίρ. Η Μπάρτσα, ακόμη και με αλλαγές, ακόμη και με την αποδεκατισμένη Ντινάμο Κιέβου, δύσκολα νικά, δύσκολα σκοράρει (ενώ κάνει φάσεις), γενικώς στη μετριότητα εν μέσω της μετάβασης στη λογική του νέου προπονητή.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προερχόμενος από τις πρώτες δύο του νίκες, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει την τρίτη σε διάστημα οκτώ ημερών υποδεχόμενος έναν Ατρόμητο που περισσότερο προβληματίζει παρά αφήνει υποσχέσεις.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
eXTReMe Tracker