http Items filtered by date: Sunday, 31 October 2021

Η ΚΑΒΑΛΑ '86 βρέθηκε την Κυριακή 31/10 στην Αλεξανδρούπολη για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής με αντίπαλο την Αναγέννηση και κατέκτησε το "διπλ" με 1-2.

Το πρώτο γκολ πέτυχε η Μίλκα Καρτάλοβα και η Βάσια Τσαβδάρη το 2ο. Η ομάδα της Καβάλας '86 έκανε 2×3 , το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα των τελευταίων ετών και μάλιστα με ιδιαίτερα νεανικό σύνολο. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αναδείχθηκαν 9 ζευγάρια και ξεχωρίζει το... ντέρμπι Βύρωνας-Αετός Οφρυνίου στο Βερούλειο. 

Ένα εισιτήριο, Δόξα Θεολόγου-Καλλιράχη, εκκρεμούσε από την που είχε αναβληθεί, καθώς όμως η Δόξα απάντησε με το υπέρ της 3-0 την Τετάρτη που πέρασε. Στην επόμενη φάση μπήκαν και Νέστος και Μ.Α. Ορφανίου.

Τα ζευγάρια

ΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ- ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ- ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 

ΒΡΑΣΙΔΑΣ-ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

ΚΑΒΑΛΑ 2004- ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ- ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ- ΒΥΖΑΝΤΙΟ

ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

 

 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τους υπεύθυνους της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, έγινε γνωστό ότι στο Δημοτικό στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 09.00π.μ. θα πραγματοποιηθούν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες για τους αξιολογημένους διαιτητές των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας, Κοζάνης, Λάρισας, Θεσσαλίας, Καστοριάς, Γρεβενών, Τρικάλων, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου, Πρέβεζας-Λευκάδας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κερκύρας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας και Ηπείρου.

Επίσης, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε μάθημα από το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.  Θάνο Νικολακόπουλο ο οποίος είναι Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Εκγύμνασης Αξιωματούχων Διαιτησίας.

Στο συγκεκριμένο μάθημα παραβρέθηκε και ο κ. Σταύρος Μάνταλος, Επικεφαλής ΚΕΔ για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και ο κ. Αντώνης Καρατζίκας, υπεύθυνος παρατηρητών Διαιτησίας Ερασιτεχνικών Κατηγοριών.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19". 

**ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το... deal έκλεισε εν ώρα μπιλιάρδου;;;

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (1/11) η νέα κλήρωση της SL2, που προκλήθηκε μετά τη δικαίωση της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ και της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Όλες οι πληροφορίες για τη betsson

Σκαλίζοντας τα ματς της ημέρας πέρασα μία βόλτα και από τη Β' κατηγορία της Νορβηγίας και πρόσεξα τα στατιστικά στην αναμέτρηση της Άαλεσουντ με τη Σταρτ. Καταρχάς η Άαλεσουντ «ψήνεται» για άνοδο ούσα δεύτερη στη βαθμολογία, με την Τζερβ στο κατόπι της, στον ένα πόντο. Η Σταρτ είναι στο μέσον, οπότε λογικά δεν κινδυνεύει, ενώ υπάρχουν ελπίδες να προλάβει την Ασάνε στην  6η θέση, αν και πριν από αυτήν υπάρχουν άλλες δύο ομάδες που κοιτάνε το ίδιο.

Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει κανένα ρόλο το αγωνιστικό ρεπορτάζ σε αυτές τις ομάδες που είναι όσα πάνε και όσα έρθουν. Παρατηρώ στα στατιστικά και των δύο πως στα τελευταία 11 ματς έχει η κάθε μία 10 Over 2,5 και αμφότερες 11 G/G. Δε νομίζω πως κάτι τέτοιο εμφανίζει ομάδες που παίζουν με πλάνο ή σχέδιο παρά έναν αχταρμά. Μπαίνουν, τρέχουν κι όποιος βάλει τα περισσότερα. Βλέπεις τη Σταρτ και σε 16 αγώνες έχει βάλει 51 γκολ και έχει φάει 52. Χάος, λέμε. Με την ίδια άνεση που ρίχνεις 4 στον πρώτο, με ακόμα μεγαλύτερη τρως από τον τελευταίο. Άρα, τι να ψάχνουμε; Ειδήσεις, φόρμες και προϊστορία; Μα παίζουν κανένα ρόλο; Εγώ βλέπω χαοτικές ομάδες.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, έχουν 10/11 Over 2,5 και 11/11 G/G, άρα δεν δικαιούμαι να ζητήσω ένα ακόμα;

➥ Προγνωστικό: G/G & Over 2.5.

**Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker