http Items filtered by date: Thursday, 30 June 2022

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου Ελπίδες (για αγόρια) και Καβάλα '86 (για κορίτσια), λειτουργούν έχοντας εξασφαλίσει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Περιφέρεια ΑΜΘ άδεια σχολής εκμάθησης ποδοσφαίρου.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την φανέλα του Ατρόμητου Χαλκερού θα φορέσουν για μια ακόμη χρονιά  ο νεαρός  μεσοεπιθετικός Σταύρος Κλειτσιώτης και ο νεαρός αμυντικός Χρήστος Μαλαμίδης.
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Παύλος Ιβανίδης είναι από τα καλύτερα μπακ της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση του Άρη Πηγών ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του υψηλόσωμου  αμυντικού, Κώστα Μπατάκογλου θωρακίζοντας έτσι περισσότερο την άμυνα του.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπορεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει απαιτήσει μεταγραφή, μπορεί η Μπάγερν να απέκτησε ήδη τον Σαντιό Μανέ για τη θέση του φορ, όμως δεν βιάζεται να πουλήσει τον Πολωνό σούπερ σταρ. Ο «Λέβα» δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι ο κύκλος του στο Μόναχο έχει ολοκληρωθεί, όμως έχει συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν και έτσι ο σύλλογος θεωρεί πως μπορεί να περιμένει για μια ικανοποιητική προσφορά.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, απόψε αντιμετωπίζει την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Τον... ακολουθεί ο Άρης που θα δώσει το πρώτο του «τεστ» απέναντι στο Αμβούργο, αμφότερες οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων προέρχονται από τη Β' Γερμανίας.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« July 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker