http Έκλεισε φανταστικά το 3ο Summer Camp της Αγίας Βαρβάρας
Sunday, 26 June 2022 16:09

Έκλεισε φανταστικά το 3ο Summer Camp της Αγίας Βαρβάρας

Written by 

Με μία καταπληκτική βραδιά, που ούτε η βροχή μπόρεσε να σταματήσει, έκλεισε το  3ο  Summer Camp της Αγίας Βαρβάρας!

Το δασάκι των Πεντακοσίων, γέμισε κυριολεκτικά από παιδιά και γονείς, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διασκέδασαν με μουσική, χορό, φαγητό και πολύ μπάσκετ.

Τα μικρότερα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια, είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι με τους γονείς τους, με τα στοιχήματα να πέφτουν «βροχή» και τη θέση του αφεντικού της οικογένειας, να αλλάζει προσωρινά χέρια…

Τα μεγαλύτερα παιδιά αγόρια και κορίτσια διαγωνίστηκαν σε διπλό με τους γονείς τους, με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και ένταση.

Οι γονείς «καταγγέλθηκαν» στη διοργανώτρια Αρχή για χρησιμοποίηση αθέμιτων μέσων, όπως «κόψιμο χαρτζηλικού», «δύο εβδομάδες φασολάκια – μπάμιες εναλλάξ» και διάφορα άλλα, αλλά παρόλα αυτά οι μικροί αθλητές μας, πιστοί στις Αρχές και τα Ιδεώδη του Αθλητισμού, δεν «υπέκυψαν στους εκβιασμούς» και κέρδισαν τους γονείς τους!!!

Η συνέχεια είχε απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων και αλλά και αναμνηστικά μπλουζάκια T-Shirt και καπέλα σε όλα τα παιδιά.

Ευχαριστήριο στους χορηγούς…

Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί το Café – Bar «Προσκήνιο» στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων που προσέφερε τα μπλουζάκια, το κατάστημα Τυπωμάτων και Διαφημιστικών Δώρων του Στράτου Φασουλά, για τα μετάλλια και τα αναμνηστικά καπέλα «Athens 2004 Basketball”, το κατάστημα «Coffee Island» Αμυγδαλεώνα και το κατάστημα «Ελληνικά Μάρκετ Αμυγδαλεώνα» για τις μπύρες, τα νερά και τα αναψυκτικά, τους «Φούρνους Φελλαχίδη» για τα ψωμάκια, την τεχνική εταιρία  αμμοβολών, βαφών και καθαρισμών βιομηχανικών εγκαταστάσεων του Νίκου Φιλόγλου για τα σουβλάκια και το τεχνικό γραφείο του Κώστα Σπυρίδη, για την ηχητική κάλυψη και τη μουσική.

Μα πάνω από όλα ευχαριστεί όλα τα παιδιά και τους γονείς, που συμμετείχαν στην γιορτή λήξης της Ακαδημίας, έπαιξαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους και πάνω από όλα χειροκρότησαν την κάθε προσπάθεια !!!!

Ευχαριστεί για τη στήριξη όλη τη χρονιά και ελπίζει από το Σεπτέμβριο να χαράξουν μαζί νέους δρόμους και να πορευτούν χέρι – χέρι με τον ίδιο στόχο που μπήκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Ακαδημίας, τα παιδικά χαμόγελα…

Read 392 times Last modified on Sunday, 26 June 2022 16:11

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker