Print this page
Thursday, 21 April 2022 08:07

Προγνωστικά Euroleague. «Σκουπίζει» την Αρμάνι η Εφές

Written by 
Rating :
(0 votes)

Γεια χαρά σε όλους. Προγνωστικά Euroleague με μία μίνι μακροχρόνια επιλογή και ένα ειδικό παίκτη από το ζευγάρι Αρμάνι-Εφές έχει η σημερινή στήλη.

Η Εφές έκανε το break στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Αρμάνι επικρατώντας των Ιταλών με 48-64. Οι Τούρκοι θύμισαν επιτέλους την περσινή ομάδα που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Λάρκιν και Μίσιτς έδειξαν πως είναι παίκτες των μεγάλων ματς και πως μπορούν να πάρουν την ομάδα του Αταμάν απ’ το χέρι για να την οδηγήσουν σε ακόμα ένα Final 4.

Ποιος είναι ο τύπος με το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος;

Από την άλλη, η ομάδα του Μεσίνα παρουσίασε τραγικό αγωνιστικό πρόσωπο. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε η ήττα, το Μιλάνο έχασε για το υπόλοιπο της σειράς τον καλύτερο της παίκτη στο πρώτο ματς, τον Νίκολο Μέλι. Ο φόργουορντ των Ιταλών έχει πρόβλημα στη γάμπα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στην προσπάθεια της να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εφές. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι ήταν τραγικός με μόλις ένα πόντο και απογοητευτικά νούμερα επιβεβαιώνοντας την κακή του παρουσία τη φετινή χρονιά.

Η Εφές πήρε ψυχολογία από το σπουδαίο προχθεσινό διπλό και θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της απόψε. Αντιθέτως, η Αρμάνι βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και θα έχει το άγχος μαζί της, καθώς το αποψινό παιχνίδι είναι must win. Εκτιμώ πως η ομάδα του Αταμάν μπορεί να φύγει και με δεύτερο διπλό από το Μιλάνο και να κλείσει την πρόκριση στην Τουρκία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Euroleague στο Koubanezos.gr

Read 278 times Last modified on Thursday, 21 April 2022 08:10

Related items

eXTReMe Tracker