http Επιστολή ενημέρωσης από τους γονείς των αθλητριών που «μετακόμισαν» στους Πάνθηρες
Monday, 09 November 2020 13:23

Επιστολή ενημέρωσης από τους γονείς των αθλητριών που «μετακόμισαν» στους Πάνθηρες

Written by 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση από τους γονείς των τεσσάρων αθλητριών που… μετακόμισαν μέσω ΑΣΕΑΔ από την ΕΚ Καβάλας στους Πάνθηρες Καβάλας. Αναφέρονται τα εξής:

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο Ανήλικο Αθλητή, Γονέα και Κηδεμόνα Ανηλίκου Αθλητή, Προπονητές, Παράγοντες Ατομικών και Ομαδικών Αθλημάτων.

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχαμε με τα Παιδιά μας ΑΡΓΥΡΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, ΚΕΛΕΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ, ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΝΕΚΙΔΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ, με την αναγκαστική προσφυγή μας στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΑΣΕΑΔ) για την Ελεύθερη Αποδέσμευση μας από την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ προς την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ θεωρούμε υποχρέωση μας να προβούμε σε μια ανακοίνωση-ενημέρωση.  

Οι Γονείς δεν είναι Εχθροί είναι Συνεργάτες, Χορηγοί Μικροί και Μεγάλοι, Μεταφορείς-Οδηγοί, και με άλλες  ιδιότητες  τα τελευταία χρόνια αποτελούν και Μέλη στις Διοικήσεις  είτε σαν Παράγοντες είτε ακόμη και σαν Προπονητές.

Οι Πρακτικές των Ψεύτικων Υποσχέσεων, Εγωισμών, Παραπληροφόρησης, και Απειλών ανήκουν στο Μεσαίωνα. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δηλητηριάζουν τις Ψυχές όλων μας και ιδιαίτερα των Ανήλικων Αθλητών-Παιδιών μας. Σήμερα τα δικά μας παιδιά αύριο τα δικά σας παιδιά και ίσως και των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ.

Η Ελευθερία της Βούλησης του Παιδιού, ιδιαίτερα σε έναν τομέα που σχετίζεται άμεσα με την Ψυχαγωγία και την Ομαλή Ψυχοσωματική του ανάπτυξη, αποτελεί το Θεμέλιο Λίθο, ώστε να μη μετατρέπεται ο Ανήλικος Αθλητής σε ΟΜΗΡΟ των διοικητικών αποφάσεων και θύμα των αθλητικών και προσωπικών συμφερόντων.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. 

Παραμένουμε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για Ενημέρωση Πληροφόρηση.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΤΣΙΟΥΡΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΚΑΤΟΔΡΑΜΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΕΛΕΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΜΩΥΣΗΣ, ΣΙΔΗΡΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ»

 

 

 

Read 926 times Last modified on Monday, 09 November 2020 13:27

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker