http ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοπή βασιλόπιτας με σπουδαίες βραβεύσεις
Monday, 10 February 2020 11:53

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοπή βασιλόπιτας με σπουδαίες βραβεύσεις

Written by 

Το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) έκοψε την πίτα του στο ξενοδοχείο «Lucy» ο Αστέρας Καβάλας.

Κεντρικό πρόσωπο ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής του Ορφέα Νέου Σκοπού, Γιώργος Καράγκουτης, που τιμήθηκε για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ. Επίσης τιμήθηκε το Παιδικό τμήμα της ομάδας για την κατάκτηση της 5ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη πέρσι στο Μέτσοβο και η πρωταθλήτρια στο σκάκι Γιολάντα Καλαμούκου που παίζει και μπάσκετ στον Αστέρα.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού Απόστολος Μουμτσάκης,  ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αλέξης Πολίτης, και η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αθανασία Γαϊτανίδου.

Από το χώρο του μπάσκετ παραβρέθηκαν: ο κ. Θανάσης Στουπίδης σαν εκπρόσωπος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. , οι κ. Σωτήρης Βεζερτζής και Βασίλης Χατζηναούμ για λογαριασμό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ο κ. Μιχάλης Καπέτης από τους Πάνθηρες.

Ένα ευχαριστώ στους προπονητές, αλλά κυρίως στους φίλους, τους αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών του Αστέρα που παραβρέθηκαν  και γέμισαν με ζωντάνια και χαμόγελα τον χώρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  χορηγούς  που προσέφεραν τα δώρα που κληρώθηκαν για τους καλεσμένους μας. Από τους χορηγούς μας παραβρέθηκαν  οι κ. Γιώργος Πίτσας και Θωμάς Φουρτούνας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, όπως φυσικά και τους υπόλοιπους που βοηθούν την ομάδα μας. Η στήριξη τους μας δίνει το απαραίτητο οξυγόνο για να συνεχίζουμε να αναπνέουμε στη δύσκολη από οικονομικής άποψης περίοδο που διανύουμε.

Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ζαχαροπλαστείο Μαραντίδη που ετοίμασε για εμάς την εξαιρετική τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε γεύση βασιλόπιτα με το σήμα του Αστέρα.

Πηγή: asteraskavalas.gr

Read 1205 times Last modified on Monday, 10 February 2020 11:58

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker