http Items filtered by date: Monday, 16 August 2021

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ΕΚ Καβάλας η οποία ενισχύθηκε με τον πολύπειρο και ποιοτικό πάουερ φόργουορντ Αλέξη Ράπτη ενόψει της νέας χρονιάς στην Α2 Εθνική.

Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Χρήστο Μυτικόπουλο, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η διοίκηση της Ακαδημίας Ελπίδες Καβάλας καλωσόρισε την Αναστασία Δημητρίου στις τάξεις της.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για την betsson!

Μονακό - Σαχτάρ Ντόνετσκ:

 Για τους Ουκρανούς η πρόκριση επί της Γκενκ στον 3ο προκριματικό υπήρξε, σχετικά, απλή υπόθεση. Η Σαχτάρ σημείωσε δύο νίκες με σκορ 2-1, μην συναντώντας σπουδαία αντίσταση από τους Βέλγους. Ήταν και πέρυσι στους ομίλους του Champions League, γενικά πρόκειται για ένα σύνολο έμπειρο στη διαχείριση τέτοιων αγώνων που δεν θυμίζει και σε πολλά ουκρανική ομάδα. Το βραζιλιάνικο στοιχείο είναι, παραδοσιακά, έντονο. Πολύ καλά τα πηγαίνει στην εκκίνηση της σεζόν ο 20χρονος, ελπιδοφόρος, φορ Τραορέ από την Μπουρκίνα Φάσο. Η Σαχτάρ έχει δώσει ήδη 4 ματς Πρωταθλήματος, στο τελευταίο εξ αυτών επικράτησε με 2-0 εντός της Μέταλιστ.

Για τη Μονακό, η έναρξη της γαλλικής Ligue 1 έχει χαρακτηριστεί από δύο γκέλες μεγάλων διαστάσεων. Οι 5 χαμένοι βαθμοί το μαρτυρούν, μετά το 1-1 εντός με τη Ναντ και το 1-0 από τη Λοριάν εκτός. Στο Champions League, πάντως, απέκλεισε την τσέχικη Σπάρτα Πράγας με νίκες 2-0 εκτός και 3-1 εντός, έχοντας ως απόλυτο στόχο να παίξει ξανά στους ομίλους μετά το 2018. Στα αγωνιστικά νέα δεν υπάρχει κάποια είδηση, στη μία πλευρά ή στην άλλη, που να επηρεάζει τόσο πολύ. Το Πριγκιπάτο ουδέποτε υπήρξε η σκληρή έδρα για τους αντιπάλους της Μονακό, ο κόσμος λόγω υγειονομικών περιορισμών θα είναι ακόμα λιγότερος και μία πιο έτοιμη και πιο έμπειρη ομάδα σαν τη Σαχτάρ μπορεί να εκμεταλλευτεί τον συνδυασμό. Χαμηλές οι αποδόσεις, οι οποίες συνοδεύουν τους Μονεγάσκους, η νίκη των Ουκρανών σε ημίχρονο και τελικό ξεχωριστά ποντάρεται.

**Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Champions League στο Foxbet.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτη στάση, στα προγνωστικά Τρίτης, στη Championship και το παιχνίδι Μίλγουολ – Φούλαμ. Από τα δυνατά χαρτιά της κατηγορίας η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα, φρόντισε να δείξει εξ αρχής τις προθέσεις της. Μια νίκη και μια ισοπαλία ο αρχικός απολογισμός, αλλά η γενική εικόνα αφήνει αισιοδοξία.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« August 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
eXTReMe Tracker